Carrière in de Transport & logistiek

Carrière helpt u vooruit in de transport & logistiek. Met een flexibele bezetting en de mogelijkheid om vakopleidingen te volgen, verhogen wij samen de leveringsbetrouwbaarheid van uw organisatie.

CARRIÈRE IN DE TRANSPORT & LOGISTIEK

De sector transport & logistiek groeit. Tegelijkertijd wordt het lastiger om bijvoorbeeld goede chauffeurs te vinden en vast te houden. De wet- en regelgeving verandert bovendien geregeld. Carrière helpt u op alle vlakken. Zet ons in voor:

  • voldoende en gekwalificeerde (flex) chauffeurs en logistiek medewerkers (orderpickers, heftruckcauffeurs, etc.)
  • de hulp bij opzetten en faciliteren van vakopleidingen
  • binding en daarmee behoud van medewerkers
  • de positionering van uw bedrijf als merk en aantrekkelijke werkgever
 

WAAROM CARRIÈRE?

Met het optimaliseren van de flexibele schil speelt Carrière in op de toenemende schaarste van personeel en complexiteit in de gehele keten (kwaliteits- en klanteisen) binnen de transport en logisitiek. Carrière helpt met een flexibele bezetting en vakopleidingen de kosten te beheersen en de leveringsbetrouwbaarheid van uw organisatie te verhogen. Voor een indruk van onze HR-solutions kunt u hier terecht.

 

KLANTCASE UPS

UPS Nederland levert pakketten in Nederland en het buitenland, een markt die door aantrekkende economie en online aankopen sterk groeit. De tekorten op de arbeidsmarkt nemen toe en in de praktijk kwam het steeds vaker voor dat productielijnen hierdoor af en toe noodgedwongen stil lagen. Carrière heeft voor UPS een vaste pool enthousiaste loodsmedewerkers opgebouwd. Met die pool is het voor UPS mogelijk aan de wisselende vraag te voldoen en de strakke levertijden waar het bedrijf om bekend staat, waar te maken.
 

CARRIÈRE HELPT U VOORUIT!

Bent u een organisatie in de transport of logistiek en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u direct contact opnemen met Sander van Blokland, onze Head of Sales, via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere-uitzendbureau.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?