ORGANISATIE VAN FLEX

POOLMANAGEMENT

Als uw organisatie een grote flex-schil nodig heeft, helpt Carrière u vooruit met poolmanagement. U beschikt dan altijd over een vaste groep, goed ingewerkte flexkrachten, waaromheen wij alles regelen. Denk aan beheer, coördinatie en capaciteitsplanning. We selecteren op basis van klantspecifieke tests en vaardigheidsonderzoeken die u de zekerheid geven dat u kwalitatief en kwantitatief uw organisatie ontlast.

INHOUSE SERVICE

Bij een grote flexibele schil kan een eigen, intern Carrière uitzendbureau de performance sterk verbeteren. Onze specialisten verzorgen de instroom, introduceren en begeleiden de flexkrachten en waarborgen de kwaliteit. In de praktijk is al bij tal van gerenommeerde organisaties de productiviteit op deze manier omhoog gegaan en het kostentotaal omlaag. Bovendien krijgt u heldere rapportages waar uw management verder mee kan. 

MAKELAARSFUNCTIE (MASTER/VENDOR MANAGEMENT)

Werken met meerdere gespecialiseerde uitzendbureaus kan een slimme zet zijn, maar wel een die inlenen administratief complex maakt. U bent bovendien tijd kwijt aan het onderhouden van alle contacten en ook de efficiency ligt onder druk. Met Carrière als hoofdleverancier stroomlijnt u het totale inleenproces. U hebt één aanspreekpunt en toch de capaciteit en expertise van de individuele uitzendbureaus. Wij combineren en coördineren het hele spectrum aan inleenactiviteiten. U ontvangt één factuur, op gezette tijden inzichtelijke rapportages.

RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING

Recruitment process outsourcing, ook wel contracting genoemd, is de strategische keuze een deel van uw processen, zoals schoonmaakwerk of catering, volledig uit te besteden aan gespecialiseerde professionals. Carrière neemt bij recruitment process outsourcing de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van u over. 

BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO)

U kunt HR-activiteiten en piekbelastingen tijdelijk of structureel laten overnemen door Carrière Outsourcing. We richten op locatie een zelfstandige opererende organisatie in en benutten de mogelijkheden ter plekke.

CARRIÈRE, HELPT U VOORUIT!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Sander van Blokland onze Head of Sales, via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere-uitzendbureau.nl

WHITEPAPER VAST & FLEX

In 6 praktische stappen de ideale inzet van uw vaste en flexibele personele inzet realiseren? Download de whitepaper!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?