Carrière in de Food

Carrière helpt u vooruit in de foodindustrie. Door met een goede flexpool en personeelsplanning te werken, besparen wij samen de kosten en verbeteren wij de productiviteit van uw organisatie.

CARRIÈRE IN DE FOOD

Als er één branche in beweging is, dan is het wel de foodbranche. Niet in de laatste plaats door de grillige consument. Dan heeft deze consument nog meer macht ook; door middel van het gebruik van social media. Dat vraagt om transparantie en authenticiteit van de foodsector. De consument van vandaag wil weten waar het product vandaan komt en wat erin zit. Mede door de veranderende consumptiepatronen dient de foodsector snel in te spelen op nieuwe trends. Het biologische marktaandeel stijgt en food 2.0 dient zich al weer aan. Nog even en dan genieten we allemaal van een stukje kweekvlees of een heerlijke taart uit de 3D printer. Er is vraag naar snelle, directe leveringen in vaak kleinere hoeveelheden. Dit vereist flexibiliteit en een efficiëntere keten met bij voorkeur een minimum aan reststromen. Of dat nog niet genoeg is, dreigt er door vergrijzing, toenemende automatisering en hogere veiligheidseisen een tekort te ontstaan aan voldoende gekwalificeerd personeel. Zijn dit ook uitdagingen waar u als organisatie in de foodsector mee kampt? Dan zijn wij graag uw partner om u vooruit te helpen bij deze uitdagingen.

Wij ontzorgen u door:

  • rust in uw bedrijfsproces
  • een strakke planning die u volledig uit handen kunt geven
  • verhoging van uw productiviteit dankzij een effectief kostenbesparingsmodel
  • scherpe tarieven door volume-afname en lage overheadkosten
 

WAAROM CARRIÈRE?

Met gerichte HR-Solutions speelt Carrière in op de toenemende schaarste van personeel en complexiteit in de gehele keten binnen de foodsector. Om dit resultaat te bereiken helpen wij u graag vooruit door:

  • het creëren van de ideale flexpool
  • het realiseren van kostenbesparing door productiviteitsverbetering
  • planning van uw vaste personeel
  • flexmedewerkers met de juiste kwalificaties en motivatie snel voor u beschikbaar.
 

CARRIÈRE, HELPT U VOORUIT!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Sander van Blokland onze Head of Sales, via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere-uitzendbureau.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?