Flexibel personeel inhuren?

De juiste medewerker snel bij u aan de slag. Tijdelijk of vast. Carrière levert u de juiste oplossing die bijdraagt aan uw flexibiliteit en productiviteit. Een oplossing die uw risico’s en kosten vermindert.

VIND DE JUISTE OPLOSSING

FLEXIBELE INZET PERSONEEL

Voor welke juridische werkvorm u ook kiest, via Carrière is het in één keer goed georganiseerd. Hier vindt u alle vormen op rij, met steeds een aantal aandachtspunten.
 

UITZENDEN EN DETACHEREN – SNEL FLEXIBEL PERSONEEL


Flexibele oplossingen voor arbeid is onze core business. In veranderende marktomstandigheden wilt u moeiteloos uw bezetting kunnen aanpassen. Net als de mogelijkheid om flexibel pieken en dalen op te vangen. Wij zijn dé expert van de flexibele schil. Onze flexkrachten zijn gewend aan uiteenlopende uitdagingen. Ze beschikken allemaal over de juiste competenties en referenties en werken vaak al lang via Carrière. Wij zijn gespecialiseerd in uitvoerende functies in transport, logistiek, productie, tuinbouw en food.

 

WERVING & SELECTIE – NIEUW PERSONEEL DIRECT BIJ U IN DIENST

Wilt u uw nieuwe collega’s direct in dienst nemen? Die vinden wij voor u. Oplossingen op maat.  Wij kennen de beste kandidaten, u kiest.  Wilt u geen risico lopen? Dan kan de kandidaat altijd op uitzendbasis aan de slag. Zo heeft u zekerheid vooraf.
 

POOLMANAGEMENT & PLANNING

Werft u regelmatig een groot aantal flexwerkers en legt de personeelsplanning veel druk op uw interne organisatie? Wij ontzorgen u graag met ons poolmanagement, waardoor u profiteert van continuïteit en flexibiliteit. Onze pools met tijdelijke medewerkers zijn maatwerk. Ze bestaan uit medewerkers die beschikken over gelijke kwaliteiten en vaardigheden. De pools zijn gekoppeld aan gelijksoortige bedrijven waarbij de piekmomenten verschillen. Medewerkers in de pool bieden we zo zekerheid in werk bij verschillende bedrijven. Hierdoor hebben we een minimaal verloop en blijven kennis en ervaring behouden. Zo beschikt u altijd over de beste bezetting. Wij hebben ruime ervaring in het plannen van hoge volumes en managen van pools. Het spreekt voor zich dat wij dit digitaal doen via geavanceerde software.
 

INHOUSE SERVICES

Hebt u een flinke flexibele schil? Daag ons gerust uit om de performance te verbeteren. De manier waarop we dat doen is door bij u inhouse te gaan. Van daaruit verzorgen we de instroom en begeleiding de flexkrachten. De ervaring leert dat deze inhouse service de hoogste productiviteit genereert tegen de laagste totaalkosten. Carrière is al jarenlang in-house specialist voor tal van gerenommeerde organisaties als Albert Heijn en Jumbo.
 

EU MEDEWERKERS – INTERNATIONAL RECRUITMENT

Extra potentieel aan gemotiveerde en productieve medewerkers. Dat zijn onze EU flexkrachten. Wij hebben een groot netwerk in Europa en Nederland vanuit onze eigen medewerkers die deels afkomstig zijn uit Oost-Europa. Onze eigen medewerkers spreken de taal en kennen de cultuur.

De EU flexkrachten beheersen de Engelse taal goed en veel van hen spreken ook Nederlands. Uiteraard verzorgen wij huisvesting (kleinschalig en gecertificeerd), vervoer, hulp bij inburgering e.d. Carrière hecht grote waarde aan goed werkgever zijn voor haar EU flexkrachten. Dagelijks werken meer dan 1700 EU medewerkers voor onze opdrachtgevers.

WE HELPEN U VOORUIT

Door uw bedrijf aan de juiste oplossingen te koppelen, heeft u geen omkijken meer naar de flexibele inzet van personeel. Laat uw gegevens achter en  Sander van Blokland, onze Head of Sales, neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Liever zelf in contact komen met Sander? Dat kan natuurlijk ook via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere-uitzendbureau.nl.


 

Wij werken onder andere samen met