FLEXIBELE INZET PERSONEEL

Voor welke juridische werkvorm u ook kiest, via Carrière is het in één keer goed georganiseerd. Hier vindt u alle vormen op rij, met steeds een aantal aandachtspunten.

UITZENDEN

Met Carrière flexkrachten maakt u uw organisatie flexibel en verlaagt u de personeelskosten. Onze flexkrachten zijn gewend aan wisselende uitdagingen en werken vaak al lang via Carrière. We kennen ze door en door, hebben hun competenties getest en referenties gecheckt. Zo weten we bij welke functie ze passen en bij wat voor organisatie. Uw flexkrachten krijgen ruim voldoende instructie en begeleiding en zijn uitstekend op de hoogte van uw verwachtingen. Zo  worden ze snel productief. 

DETACHEREN

Detachering is ideaal om pieken en dalen op te vangen,  een zieke medewerker te vervangen of een heel team in te huren voor een speciaal project. Ook als u op zoek bent naar een pasklare oplossing bij uitbreiding of inkrimping van uw bedrijfsactiviteiten is detachering een uitkomst. 
 

EU-WERKERS

Carrière beschikt over een grote database met EU-flexkrachten voor technische knelgroepfuncties en functies in de productie. Wij kunnen hen inzetten tegen een marktconform salaris. 
 

POOLMANAGEMENT

Als uw organisatie een grote flex-schil nodig heeft, helpt Carrière u vooruit met poolmanagement. U beschikt dan altijd over een vaste groep, goed ingewerkte flexkrachten, waaromheen wij alles regelen. Denk aan beheer, coördinatie en capaciteitsplanning. We selecteren op basis van klantspecifieke tests en vaardigheidsonderzoeken die u de zekerheid geven dat u kwalitatief en kwantitatief uw organisatie ontlast.
 

INHOUSE SERVICE

Bij een grote flexibele schil kan een eigen, intern Carrière uitzendbureau de performance sterk verbeteren. Onze specialisten verzorgen de instroom, introduceren en begeleiden de flexkrachten en waarborgen de kwaliteit. In de praktijk is al bij tal van gerenommeerde organisaties de productiviteit op deze manier omhoog gegaan en het kostentotaal omlaag. Bovendien krijgt u heldere rapportages waar uw management verder mee kan. 
 

WERVING EN SELECTIE

Zeker bij een krimpende arbeidsmarkt kan werving een flink struikelblok zijn. Met name in de vakgebieden waarop Carrière actief is:  transport & logistiek, productie, food en (installatie)techniek. Carrière neemt de werving en selectie van vaste krachten graag van u over. Dat doen we op basis van een uitgebreide intake om zowel de harde functie-eisen als de zachtere selectiecriteria mee te kunnen nemen. Wilt u zeker weten dat de kandidaat die wij voordragen de juiste is, dan kunt u overwegen deze op uitzendbasis van start te laten gaan en pas na een praktijkevaluatie in dienst te nemen.
 

CARRIÈRE, HELPT U VOORUIT!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Sander van Blokland onze Head of Sales, via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere-uitzendbureau.nl

WHITEPAPER VAST & FLEX

In 6 praktische stappen de ideale inzet van uw vaste en flexibele personele inzet realiseren? Download de whitepaper!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?