Via Carrère is elke voorkomende jurische werkvorm voor u te organiseren. We zetten ze even op een rij, met daarbij een aantal aandachtspunten.

 

UITZENDEN

Met Carrière uitzendkrachten maakt u uw organisatie flexibel en verlaagt u de personeelskosten. Onze uitzendkrachten zijn gewend aan steeds wisselende uitdagingen en werken vaak al lang via Carrière. We kennen ze door en door, hebben hun competenties getest en referenties gecheckt. Zo weten we bij welke functie ze passen en bij wat voor organisatie. Uw uitzendkrachten krijgen ruim voldoende instructie en begeleiding, zijn uitstekend op de hoogte van uw verwachtingen en worden zo snel productief. 

 

DETACHEREN

Detachering is ideaal om flexibel pieken en dalen op te vangen. U krijgt van Carrière de juiste kandidaat om bijvoorbeeld een zieke medewerker te vervangen. Of een heel team voor een speciaal project. Of een pasklare oplossing bij uitbreiding of inkrimping van uw bedrijfsactiviteiten. 

 

PAYROLLING

U werft, Carrière verzorgt het werkgeverschap - dat is payrolling in een notendop. Daarmee geeft u kortom de werkgeversrisico’s uit handen. Ook contractbeheer, verloning van uw personeel en de volledige loon- en personeelsadministratie kunt toevertrouwen aan Carrière Payroll Service. 

 

ZZP BEMIDDELING

Zelfstandige professionals met eigen expertises en een ondernemende natuur zijn een uitkomst bij allerlei tijdelijke projecten. Carrière heeft een verrassend uitgebreide database met zzp'ers en een efficiënt wervingsapparaat om de juiste professional voor u te vinden. We controleren alle fiscaal juridische aspecten, stellen de juiste contracten op en verzorgen ook de verwerking van de facturen.

 

EU-WERKERS

Carrière beschikt over een grote database met EU-uitzendkrachten voor technische knelgroepfuncties en in de productie. Wij kunnen hen inzetten tegen een marktconform salaris. 

 

WERVING EN SELECTIE

Zeker bij een krimpende arbeidsmarkt kan werving een flink struikelblok zijn. Met name in onze vakgebieden, transport & logistiek, productie, food en (installatie)techniek. Carrière kan de werving en selectie van vaste krachten van u overnemen. Dat doen we op basis van een uitgebreide intake zodat we op de hoogte zijn van zowel de harde functie-eisen als de zachtere selectiecriteria. Wilt u zeker weten dat de kandidaat die wij voordragen de juiste is, dan kunt u overwegen deze op uitzendbasis van start te laten gaan en pas na een praktijkevaluatie in dienst te nemen.