FLEXSCAN

De flexibiliteit van uw organisatie in kaart

De Flexscan peilt alle facetten van arbeid in uw organisatie. U krijgt een uitgebreide en heldere analyse, vertaald in kansen en uitdagingen voor uw marktpositie en de specifieke doelen van uw organisatie. De Flexscan is dan ook belangrijk meer dan een rapportage. U krijgt een gedegen advies op maat, waarmee u concrete stappen kunt ondernemen. Kortom, met de Flexscan beschikt u over een waardevolle extra tool om doelgericht op de ontwikkelingen te anticiperen. Via onze online miniflexscan krijgt u alvast inzicht in het besparingspotieel in uw organisatie.

 

DOE DE ONLINE FLEXSCAN

 

 

LEAN

Carrière maakt HR processen LEAN

De klant voorop stellenen de waardestroom continu optimaliseren. Dat is de basis waarop we onze dienstverlening implementeren en continu verbeteren. Carrière past de LEAN principes niet alleen zelf toe.

We helpen onze klanten concreet bij het verminderen van verspilling. Alleen door een zorgvuldige analyse van processen ontstaat het inzicht voor de juiste, efficiënte inzet van personeel. Een standaard onderdeel van onze implementatie is een tweedaagse analyse door ervaren LEAN blackbelts.

Meer informatie over onze LEAN dienstverlening leest u hier.