Analyse van uw bedrijfsprocessen

FLEXSCAN

De Carrière Flexscan peilt alle facetten van arbeid in uw organisatie. U krijgt een uitgebreide en heldere analyse, vertaald in kansen en uitdagingen voor uw marktpositie en de specifieke doelen van uw organisatie. De Flexscan is dan ook veel meer dan een rapportage; het gaat om gedegen advies op maat, waarmee u concrete stappen kunt zetten.

LEAN

De klant voorop stellen en de waardestroom optimaliseren. Het zijn de leidende LEAN-principes op basis waarvan we onze eigen dienstverlening uitvoeren en blijven verbeteren. Ook onze klanten helpen we daar graag bij. Door alle processen zorgvuldig in kaart te brengen, ontstaat het inzicht dat nodig is om personeel efficiënt in te zetten en verspilling tegen te gaan. Een standaard onderdeel van onze implementatie is een tweedaagse analyse door ervaren LEAN blackbelts. 

Carriere-video-thumbnail-(4).JPG

Meer productiviteit, minder verspilling

Productiever worden hangt samen met alle processen in een organisatie. Als die efficiënter verlopen, wordt er minder verspild en stijgt de productiviteit. Als u de processen rondom arbeid (deels) aan ons uitbesteedt, is dát waar we op letten. Lean werken is de basis, óók bij de flexibilisering van arbeid. Ervaren LEAN-consultants analyseren al die elementen, stellen een verbeterplan op en implementeren dat. Het grote voordeel: naast het verhogen van de productiviteit worden de totaalkosten verlaagd. 

Carrière helpt organisaties met haar LEAN-visie vooruit door:

  1. de productiviteit te verhogen.
  2. de processen van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel te optimaliseren.
  3. de totaalkosten te verlagen.

CARRIÈRE, HELPT U VOORUIT!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Sander van Blokland, onze Sales Director, via 06 - 15 39 35 46 of s.blokland@carriere-uitzendbureau.nl.

WHITEPAPER VAST & FLEX

In 6 praktische stappen de ideale inzet van uw vaste en flexibele personele inzet realiseren? Download de whitepaper!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?