Onze belofte is eenvoudig: goed werk!

Zoekt u personeel voor een tijdelijke piekperiode of permanent om uw groei te realiseren? Wij zijn graag uw partner voor flexibele arbeid in transport & logistiek, productie en food.

Specialist in uitvoerende functies

Als specialist in uitvoerende functies in transport & logistiek, productie en food weten we wie u zoekt en wat er nodig is voor meer productiviteit, meer flexibiliteit of simpelweg meer plezier op de werkvloer omdat mensen er op hun plaats zijn.
 

Carrière in de
TRANSPORT &
LOGISTIEK

Carrière in de
PRODUCTIE

Carrière in de
FOOD

Hoe helpen wij u aan goed werk?

Door de productiviteit te vergroten, flexibiliteit te verbeteren en in brede zin betrokkenheid en plezier op de werkvloer te versterken. Met een breed en veelzijdig pallet aan diensten kunnen we de juiste oplossing voor uw uitdaging(en) bieden.

MEER OVER ONZE OPLOSSINGEN

Ondernemen met ondernemers

Carrière is een snelgroeiende franchiseorganisatie, wat betekent dat we werken met uitzendondernemers. Lokale specialisten met verstand van de branche en regio. Zij zorgen er samen met u voor dat de beste mensen bij u aan de slag gaan. Samenwerking op de lange termijn is het uitgangspunt en daar lopen we graag een tandje harder voor. Oplossingsgericht, wendbaar en betrokken. Met die manier van werken zijn we inmiddels qua omvang in de top van ons segment beland.

MEER OVER WERKEN MET CARRIÈRE

Een sterk werkgeversmerk

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het voor veel werkgevers een uitdaging om talenten te vinden die passen bij de organisatie. We zien dan ook dat er veel geïnvesteerd wordt in ‘Employer Branding’. Maar hoe vormt u een goede Employer Branding strategie? En hoe positioneert u uw bedrijf zodat talent zich aangetrokken voelt tot uw merk?

In deze whitepapers vindt u tips & praktische handvatten om direct aan de slag te gaan met een sterk Employer Brand.

DOWNLOAD: HET BELANG VAN EMPLOYER BRANDINGDOWNLOAD: HOE BOUWT U EEN STERK WERKGEVERSMERK?DOWNLOAD: AAN DE SLAG MET ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

Wij werken onder andere samen met

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?