Aan de slag bij Jumbo 

Kom hier alles te weten over werken bij Jumbo. Heb jij het in je om aan de slag te gaan in het grote distributiecentrum voor de online boodschappen?

Werken bij Jumbo

Jumbo is een familiebedrijf en vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt en het naar je zin hebt op je werk! Je kunt bij Jumbo op twee locaties aan de slag.
 
Den Bosch
In het distributiecentrum in Den Bosch werk je als orderpicker samen met enthousiaste collega's en verzamel jij de online boodschappen. Klanten halen de bestelling op bij het Pick Up Point of de bezorger brengt ze rechtstreeks bij hun thuis.
 
Utrecht

Bij het depot in Utrecht staat de berzorgauto klaar voor vertrek. Als bezorger ga jij de boodschappen bij de klant thuis bezorgen. Je bent hèt visitekaartje van Jumbo en maakt de mensen blij met hun bestelde boodschappen.

Waarom werken bij Jumbo?

Als familiebedrijf vindt Jumbo het belangrijk dat jij je thuis voelt en het naar je zin hebt op je werk. Je krijgt daarom een vaste begeleider en er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen en beschikbaarheid. Én we betalen een prima salaris. Ook mag je verwachten:

  • 8,33% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Gratis maaltijd
  • Ruimte voor eigen initiatief en om jouw kennis en ervaring te benutten
  • Kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelingen

Waar wacht je nog op? Bekijk een van de actuele vacatures bij Jumbo.

BEKIJK DE VACATURES
 

Het team staat voor je klaar!

Onze recruiters helpen je graag vooruit bij Jumbo. Heb je vragen? Stel ze gerust!


NEEM CONTACT MET ONS OP