Aan de slag bij Jumbo 

Kom hier alles te weten over werken bij Jumbo. Heb jij het in je om aan de slag te gaan in het grote distributiecentrum voor de online boodschappen?

Werken bij Jumbo

Jumbo is een familiebedrijf. Dat merk je in alles. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en het naar je zin hebt op je werk. Of je nou werkt als orderpicker, bezorger of een andere functie, je wordt altijd onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen ondernemen en winnen. Samen doen jullie alles voor de leukste boodschap. 
 
Den Bosch 
In het distributiecentrum in Den Bosch werk je als orderpicker samen met enthousiaste collega's en verzamel jij de online boodschappen. Klanten halen de bestelling op bij het Pick Up Point of de bezorger brengt ze rechtstreeks bij hun thuis.
 
Bleiswijk
Het e-fulfilmentcenter in Bleiswijk is het nieuwste filiaal waar de online boodschappen verzameld worden. Samen met een gedreven groep collega's ga je hier aan de slag als orderpicker.
 
Utrecht
Je start op de bezorgersafdeling om alle klanten te voorzien van hun boodschappen. Zodra de lampen op groen gaan, ben jij onderweg met de boodschappen, maar ook met jouw persoonlijke service. 

 

Waarom werken bij Jumbo?

Als familiebedrijf vindt Jumbo het belangrijk dat jij je thuis voelt en het naar je zin hebt op je werk. Je krijgt daarom een vaste begeleider en er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen en beschikbaarheid. Én we betalen natuurlijk een salaris waar jij blij van wordt. Ook mag je verwachten:

  • 8,33% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Een sociale en leuke werkomgeving
  • De mogelijkheid om intern opleidingen te volgen
  • Kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelingen
  • Ruimte voor eigen initiatief en om jouw kennis en ervaring te benutten

Waar wacht je nog op? Bekijk een van de actuele vacatures bij Jumbo.

BEKIJK DE VACATURES
 

Wat anderen zeggen over werken bij Jumbo

Het voelt alsof we een kleine familie zijn. Ik noem het ook wel de vriezer familie. Daarnaast is het werk echt super leuk!

Trocha Jacek, orderpicker op de vriesafdeling bij Jumbo

 

Het is erg leuk om voor Jumbo te werken. Ik werk in een internationaal team, het werk is lekker dynamisch en ik heb veel doorgroeimogelijkheden bij Jumbo.

- Ariel Darski, orderpicker bij Jumbo


Het team staat voor je klaar!

Onze recruiters helpen je graag vooruit bij Jumbo. Heb je vragen? Stel ze gerust!


NEEM CONTACT MET ONS OP