Een personeelsvraagstuk, tijdelijk of continu, vraagt om een oplossing die in elk opzicht bij uw organisatie past. Bij Carrière krijgt u de juiste, bedrijfseconomisch verantwoorde HR-oplossing. Met minder werkgeversrisico, een hogere productiviteit en daardoor lagere totaalkosten. Deze oplossing is gebaseerd op de betrokkenheid en de kennis van specialisten, en natuurlijk op uitstekend gekwalificeerde kandidaten.

Uitzenden en detacheren

Flexibele oplossingen, kort- of langdurig
Arbeid beschikbaar stellen oftewel uitzenden is onze core business. In veranderende marktomstandigheden wilt u moeiteloos uw bezetting kunnen aanpassen. Net als de mogelijkheid om flexibel pieken en dalen op te vangen. Carrière is dé expert van de flexibele schil. Onze uitzendkrachten zijn gewend aan uiteenlopende uitdagingen, ze beschikken allemaal over de juiste competenties en referenties en werken vaak al lang via Carrière.

Werving en selectie

Vinden en binden van talent
Carrière verzorgt ook de werving en selectie van vaste medewerkers. Na een uitgebreide intake kennen we niet alleen de criteria uit het functieprofiel, maar ook de harde en zachte selectiecriteria. Dat is ons vetrekpunt. We verzorgen het complete proces van werving tot selectie. Wilt u geen risico lopen en zeker weten dat u een goede keuze maakt, dan kan de kandidaat altijd op uitzendbasis aan de slag. Zo heeft u zekerheid vooraf.

Payrolling

U werft, Carrière verzorgt het werkgeverschap
Als u zelf goede medewerkers selecteert, blijf dan flexibel en besteed het werkgeverschap uit. Het contractbeheer, de verloning en de volledige personeelsadministratie wordt door Carrière verzorgd. Zo loopt u minimale werkgeversrisico’s en hebt u de handen vrij voor uw eigen kernactiviteiten.

EU werkers

Veelzijdig inzetbare vakkrachten
Het potentieel aan gespecialiseerde Nederlandse medewerkers kent zijn grenzen. De lokaal beschikbare kennis en kunde is niet altijd toereikend. Carrière beschikt over een groot netwerk in Europa en is zo altijd in staat een geschikte kandidaat te vinden. We regelen vervoer, huisvesting en training. Onze EU-werkers zijn vooral werkzaam als vakkracht in knelfuncties en productieomgevingen.

ZZP

Zelfstandige professionals voor specifieke expertise
Om bepaalde gespecialiseerde klussen te klaren is een goed gekwalificeerde zzp-er vaak de aangewezen partij. Carrière heeft een verrassend uitgebreide database en een efficiënt wervingsapparaat om snel de juiste kandidaat te selecteren. We controleren alle fiscaal juridische aspecten, stellen de juiste modelovereenkomsten op en verwerken de facturen. Lees hier meer over onze ZZP dienstverlening.