LEAN IN FLEXIBIlisering van ARBEID

Productiever worden hangt samen met alle processen in een organisatie. Als die efficiënter verlopen, wordt er minder verspild en stijgt de productiviteit. Als u de processen rondom arbeid (deels) aan ons uitbesteedt, is dát waar we op letten. Lean werken is de basis, óók bij de flexibilisering van arbeid.

Wilt u direct inzicht in het besparingspotentieel? Doe direct onze online flexscan en zie welke verbeteringen u nog kunt maken.

LAAGSTE TOTAALKOSTEN

Arbeid flexibiliseren gaat voor ons verder dan tijdelijke vacatures invullen. Er is namelijk op meer vlakken winst te behalen. Denk aan inwerktijd, verloop, verspilling –allemaal factoren waarop de productiviteit te verbeteren is. Ervaren LEAN-consultants analyseren al die elementen, stellen een verbeterplan op en implementeren dat. Het grote voordeel: naast het verhogen van de productiviteit worden de totaalkosten verlaagd. Bekijk hier een praktijkcasus en bekijk welke resultaten er behaald zijn.

Carrière helpt organisaties met haar LEAN-visie vooruit, door:

  1. de productiviteit te verhogen
  2. de processen van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel te optimaliseren
  3. de totaalkosten te verlagen.

Carrière helpt u vooruit met LEAN

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem contact op met de Carrière vestiging bij u in de buurt.

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)