Carrière helpt u vooruit in HR

Onze belangrijkste vraag is: 'welke waardevolle arbeidsrelaties kunnen we realiseren?' Dat is het vertrekpunt van onze HR oplossingen. Ze beginnen allemaal met een zorgvuldige analyse. Die blijft niet beperkt tot de factor arbeid, maar richt zicht juist ook op de processen en systemen rondom HR. Alleen door constante synergie tussen alle processen en systemen rond arbeid mogelijk te maken, ontstaat duurzame resultaten. U herkent Carrière direct aan de proactieve en pragmatische stijl waarin we met u samenwerken. Een  stijl die start met de vraag: waarom?

Flexscan

De flexibiliteit van uw organisatie in kaart
De Flexscan peilt alle facetten van arbeid in uw organisatie. U krijgt een uitgebreide en heldere analyse, vertaald in kansen en uitdagingen voor uw marktpositie en de specifieke doelen van uw organisatie. De Flexscan is dan ook belangrijk meer dan een rapportage. U krijgt een gedegen advies op maat, waarmee u concrete stappen kunt ondernemen. Kortom, met de Flexscan beschikt u over een waardevolle extra tool om doelgericht op de ontwikkelingen te anticiperen. Doe hier onze online mini flexscan voor inzicht in uw besparingspotieel.

LEAN

Carrière maakt HR processen LEAN
De klant voorop stellenen de waardestroom continu optimaliseren. Dat is de basis waarop we onze dienstverlening implementeren en continu verbeteren. Carrière past de LEAN principes niet alleen zelf toe.
We helpen onze klanten concreet bij het verminderen van verspilling. Alleen door een zorgvuldige analyse van processen ontstaat het inzicht voor de juiste, efficiënte inzet van personeel. Een standaard onderdeel van onze implementatie is een tweedaagse analyse door ervaren LEAN blackbelts. Meer informatie over onze LEAN dienstverlening leest u hier.

POOLMANAGEMENT

Om snel in te kunnen spelen op de conjunctuur van uw orderpatroon wilt u flexibel zijn en blijven. Als het voor uw organisatie nodig is om te werken met een grote flexschil kan Carrière u vooruit helpen met:

 • Goed ingewerkte uitzendkrachten voor meer productiviteit
 • Beheer en coördinatie van een vaste groep uitzendkrachten
 • Kwalitatieve en kwantitatieve zekerheid
 • Uw organisatie minder zwaar belast
 • Klantspecifieke tests en vaardigheidstests
 • Duidelijke capaciteitsplanning


Outsourcing

het overnemen van processen
Outsourcing, ook wel contracting genoemd , is het volledig uitbesteden van een deel van uw processen. Outsourcing gaat verder dan schoonmaakwerk of catering. Het is een strategische keuze om losstaande processen in zijn geheel uit te besteden. Carrière draagt hierbij de verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Outsourcing wordt op grote schaal toegepast, bijvoorbeeld voor schoonmaakwerk en bedrijfskantines. Een strategische oplossing waarmee u tal van bedrijfsactiviteiten in de vertrouwde handen kunt geven van gespecialiseerde professionals.

Aanname van werk

 • Tijdelijk of duurzaam overnemen van operationele werkprocessen en piekbelastingen
 • Carrière richt op locatie een zelfstandige opererende organisatie in en benut de mogelijkheden ter plekke

Business Process Outsourcing (BPO)

 • Structurele overname van operationele werkprocessen en piekbelastingen
 • Carrière Outsourcing stelt huisvesting en organisatiemiddelen beschikbaar

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

 • Structurele of tijdelijke overname van grootschalige HR activiteiten