Carrière in Transport & logistiek

De wereld van transport & logistiek is volop in beweging. Als organisatie in deze sector zult u herkennen dat de branche groeiende is, maar er een krapte ontstaat van gekwalificeerde medewerkers, bijvoorbeeld chauffeurs. Ook de steeds veranderende wet- en regelgeving heeft impact op uw bedrijfsvoering. Carrière Uitzendbureau specialiseert zich met haar dienstverlening op deze sector en is uw partner als u op zoek bent naar:

  • Het genereren van voldoende en gekwalificeerde instroom van (flex) chauffeurs en/of logistiek medewerkers (orderpickers, heftruckcauffeurs etc)
  • Het realiseren van binding en daarmee het behoud van medewerkers
  • Het positioneren van uw bedrijf als merk en aantrekkelijke werkgever
  • Een professionele samenwerking.

Wij werken samen met

logos

waarom carriere

WAAROM CARRIÈRE?

Met gerichte HR-Solutions speelt Carrière in op de toenemende schaarste van personeel en complexiteit in de gehele keten (kwaliteits- en klanteisen) binnen de transport en logisitiek. 

Op deze wijze helpt Carrière met flexibele bezetting en vakopleidingen de kosten te beheersen, de leveringsbetrouwbaarheid en het bedrijfsresultaat van uw organisatie te verhogen. Bovendien biedt onze unieke franchisestructuur een groot voordeel in snelheid en leveringsbetrouwbaarheid.

Voor een indruk van onze HR-solutions kunt u hier terecht.

UPS logo

Klantcase UPS

UPS Nederland is de verspreider van pakketten door Nederland en het buitenland. Door de aantrekkende economie en de groei van online verkopen wordt de druk op het verspreiden van orders en pakjes vergroot. Dit betekent een enorme stijging in de productie en daarmee ook in de uitvragen van flexkrachten. De tekorten op de arbeidsmarkt nemen toe. In de praktijk komt het steeds vaker voor dat productielijnen van UPS stilliggen. Dit betekent dat strakke levertijden, een van de USP’s van UPS, niet behaald worden.

Door een structurele poolopbouw levert Carrière continu een pool van enthousiaste loodsmedewerkers. Hierdoor wordt er meebewogen met de inleencyclus van de klanten van UPS en wordt er voldaan aan de veranderede vraag. Hierdoor is UPS in staat om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag, wat zorgt voor groei en continuïteit van UPS als organisatie.

 

 

 

UPS Logistics

Carrière helpt u vooruit!

Bent u een organisatie in de transport of logistiek? Wij bespreken graag met u hoe wij ook u vooruit kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter een onze accountmanager neemt spoedig contact met u op. U kunt ook contact opnemen met onze accountmanager transport & logistiek: Mary van den Dolder op 06-30575633 of m.vandendolder@carriere-uitzendbureau.nl