Als er één branche in beweging is, dan is het wel de foodbranche. Niet in de laatste plaats door de grillige consument. Dan heeft deze consument nog meer macht ook; door middel van het gebruik van social media. Dat vraagt om transparantie en authenticiteit van de foodsector. De consument van vandaag wil weten waar het product vandaan komt en wat erin zit. Mede door de veranderende consumptiepatronen dient de foodsector snel in te spelen op nieuwe trends. Het biologische marktaandeel stijgt en food 2.0 dient zich al weer aan. Nog even en dan genieten we allemaal van een stukje kweekvlees of een heerlijke taart uit de 3D printer. Er is vraag naar snelle, directe leveringen in vaak kleinere hoeveelheden. Dit vereist flexibiliteit en een efficiëntere keten met bij voorkeur een minimum aan reststromen. Of dat nog niet genoeg is, dreigt er door vergrijzing, toenemende automatisering en hogere veiligheidseisen een tekort te ontstaan aan voldoende gekwalificeerd personeel. Zijn dit ook uitdagingen waar u als organisatie in de foodsector mee kampt? Dan zijn wij graag uw partner om u vooruit te helpen bij deze uitdagingen.

Wij ontzorgen u door:

  • rust in uw bedrijfsproces
  • een strakke planning die u volledig uit handen kunt geven
  • verhoging van uw productiviteit dankzij een effectief kostenbesparingsmodel
  • scherpe tarieven door volume-afname en lage overheadkosten

 

 

WAAROM CARRIÈRE?

Met gerichte HR-Solutions speelt Carrière in op de toenemende schaarste van personeel en complexiteit in de gehele keten binnen de foodsector. Om dit resultaat te bereiken helpen wij u graag vooruit door:

  • het creëren van de ideale flexpool
  • het realiseren van kostenbesparing door productiviteitsverbetering
  • planning van uw vaste personeel
  • flexmedewerkers met de juiste kwalificaties en motivatie snel voor u beschikbaar.
 
foto food
 

Carrière helpt u vooruit!

Bent u een organisatie in de food? Wij bespreken graag met u hoe wij ook u vooruit kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter een onze accountmanager neemt spoedig contact met u op. U kunt ook contact opnemen met onze Accountmanager Food: Erno van Dijk op 06 - 10821056 of e.vandijk@carriere-uitzendbureau.nl.