Of het nu gaat om tijdelijk of vast personeel, uitzenden of werving & selectie, Carrière helpt u flexibel te ondernemen en uw productiviteit op peil te houden. Wat Carrière anders maakt dan andere uitzendorganisaties is dat u geholpen wordt door een lokale ondernemer – iemand die de weg kent in uw regio en kennis heeft van uw branche. Omdat achter die lokale ondernemers een landelijke organisatie staat, profiteert u zowel van de persoonlijke inzet en het regionale netwerk van uw eigen contactpersoon als van de kracht en ondersteuning van de landelijke organisatie.

Gespecialiseerd uitzenden

Carrière werkt door heel Nederland en is gespecialiseerd in de bemiddeling van uitvoerende functies in de branches:

Ondernemen met ondernemers

Samenwerken met Carrière levert u direct méér flexibiliteit en méér productiviteit. Maar daar blijft het niet bij. Reken op: 

  1. Betrokken ondernemers
    Elke Carrière-vestiging wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Dat wil zeggen iemand met zakelijk inzicht, die betrokken is en gedreven. Dat betekent ook: een vaste contactpersoon die investeert in een goede relatie met u én met zijn uitzendkrachten.

  2. De kennis van specialisten
    Naast de kennis van uw eigen Carrière-partner profiteert u van de kennis van Carrière in zijn geheel. Kennis van de arbeidsmarkt, HR-processen en alle relevante wet- en regelgeving en van de branches waarin we bemiddelen. Kennis krijgt pas betekenis in context. We koesteren ons netwerk en bouwen hier voortdurend aan.

  3. Vijf sterren dienstverlening
    Ons werk bestaat uit goede matches maken, de productieve werkrelaties centraal stellen. We verlenen diensten in de letterlijke betekenis van het woord. Kantoortijden zijn dan ook ondergeschikt, 24/7 dienstverlening nemen wij letterlijk.