Zaalberg 15 2314 XS Leiden
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 071 - 573 05 31
Ruud Pont

Ruud Pont

Ondernemer
Werken is leuk! Laat genoeg voor je collega’s over!

Welkom bij Carrière Leiden! Op onze vestigingspagina vind je alle recente vacatures en informatie die jij over ons moet weten. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij hebben de Nederlandse, Engelse en Poolse taal in huis en kunnen je dus altijd van dienst zijn!

Onze consultants bemiddelen jou graag naar een nieuwe baan waar jij genoeg uitdaging krijgt, voldoening uit haalt en – niet te vergeten – plezier hebt. Carrière Leiden vindt het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Bij ons krijg je dan ook de mogelijkheid om verschillende opleidingen en cursussen te volgen, die jou helpen bij het vergroten van jouw talent en je inzetbaarheid in werk. Wij hebben veel persoonlijk contact met zowel opdrachtgevers als flexkrachten. Hierdoor kunnen wij goede matches maken, vooral als het gaat om ervaring en persoonlijkheid. We zorgen altijd voor goed werkgeverschap en een veilige werkomgeving in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Mocht je op onze vestigingspagina geen passende vacature zien staan, neem dan zeker wel contact met ons op! We inventariseren graag al je wensen om vervolgens actief aan de slag te gaan met het zoeken naar jouw droombaan.

Lees het hele verhaal

Snel aan de slag met werk dat bij je past?

Schrijf je in bij Carrière. Ontvang van ons op basis van je voorkeuren de beste vacatures die bij je passen of maak online cv en deel deze met ons.

Direct inschrijven Online cv maken

Neem contact met ons op

Veiligheidsvraag:
 Security code