We zijn trots op onze flexkrachten die zich elke dag inzetten om de online boodschappen bij klanten te bezorgen.
Balkweg 2 5232 BV Den Bosch
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 085 488 54 26
Er is altijd iemand aanwezig op de werkvloer waar je vragen aan kan stellen.
In het distributiecentrum van Jumbo op De Herven in Den Bosch werk je samen met enthousiaste collega's en doe jij de online boodschappen voor klanten. Producten die jij verzamelt, worden door de klant bij het Pick Up Point opgehaald of rechtstreeks bij de klant thuisbezorgd.

Als je hier komt werken worden er meteen speciale werkschoenen voor je geregeld. Ook krijg je een uitgebreide rondleiding, zodat je weet waar je de kleedruimte, opberglockers en de kantine kunt vinden. Er is altijd iemand aanwezig op de werkvloer waar je vragen aan kan stellen. Natuurlijk kan je elk moment het Carrière kantoor binnenlopen als je vragen hebt. Ariel Darski, Olaf Niasdek, Jolanta Jasinska en Lukasz Hryniuk helpen je graag vooruit. Jumbo is een familiebedrijf. Dat merk je aan alles. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en het naar je zin hebt op je werk! Lees het hele verhaal

Snel aan de slag met werk dat bij je past?

Schrijf je in bij Carrière. Ontvang van ons op basis van je voorkeuren de beste vacatures die bij je passen of maak online cv en deel deze met ons.

Direct inschrijven Online cv maken

Neem contact met ons op

Veiligheidsvraag:
 Security code