Carrière Den Haag

Koninginnegracht 35 2514 AC Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 326 55 31
We houden de arbeidsmarkt goed in de gaten, we proberen in te spelen op de steeds veranderende behoeften van de klant en we staan open voor nieuwe samenwerkingen.

Wij van Carrière Den Haag zetten ons elke dag in voor dé perfecte match. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Dat geldt niet alleen voor de samenwerking binnen het team, maar juist een goede samenwerking met de klant en kandidaat vinden wij erg belangrijk. De vestiging bestaat inmiddels een aantal jaren en wordt met veel plezier door franchisenemer Claudia gerund. We vinden het vooral belangrijk dat iedereen die hier binnen komt zich comfortabel voelt.

Niets is natuurlijk zo in beweging als de arbeidsmarkt. Dit zorgt ervoor dat het werk elke dag anders is. Daarom specialiseren wij ons in verschillende markten. Onze vestiging legt de focus op bouw, techniek en callcenterwerk. Overigens zij wij altijd op zoek naar gemotiveerd schoonmaakpersoneel en technisch talent.

Onze grote ambitie is om de komende jaren hard te groeien. Wij stellen realistische doelen op om te groeien naar een grotere vestiging met meer naamsbekendheid in de regio. Hoe we dit gaan doen? We houden de arbeidsmarkt goed in de gaten, we proberen in te spelen op de steeds veranderende behoeften van de klant en we staan open voor nieuwe samenwerkingen. De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en er zijn geen snelle, oppervlakkige oplossingen meer, dus moet je als ondernemer een stap extra zetten. Dat is precies wat Carrière Den Haag uniek en bijzonder maakt. Als ondernemer ben je altijd bezig en ga je voor het beste resultaat!

Neem contact met ons op

Claudia Harleman

Claudia Harleman

Godelieve van der Leij

Maajida Sharafi