DE SNELST GROEIENDE UITZENDFORMULE

Carrière Uitzendbureau is de snelst groeiende uitzendformule van Nederland en België met een groei van ongeveer 40 procent op jaarbasis. Vanuit ruim vijftig vestigingen zijn dagelijks bijna 2.000 uitzendkrachten aan het werk. De basis van ons succes is de combinatie van zelfstandig ondernemerschap en de sterke formule van Carrière.

 

JOUW SUCCES, ANDERMANS SUCCES

Als businesspartner van Carrière werk je niet alleen aan je eigen succes, maar vooral ook aan het succes van opdrachtgevers en uitzendkrachten. Met beide partijen onderhoud je waardevolle en duurzame relaties. Bovendien werk je samen met collega-ondernemers, om samen nog effectiever te zijn. Dat is de manier waarop ondernemen. 

 

SameN succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen lukt je niet alleen. Bij ons krijg je de kans zonder grote investeringen een eigen uitzendbureau te starten en succesvol te laten groeien. Je profiteert van onze marketingkracht en onze sales op nationale accounts. Wij verzorgen (juridisch) werkgeverschap, salaris administratie en debiteurenbeheer. Jij krijgt de beschikking over onze marktkennis en efficiënte CRM en administratiesystemen. 

 

GROEI IN INKOMEN EN ONTWIKKELING

Ja, het ondernemersinkomen is aantrekkelijk. Maar als businesspartner haal je ook voldoening uit het vak zelf, je rol als ondernemer, de dynamiek, de contacten en afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden. Je groeit als entrepreneur, als leider en organisator, als persoon. En je profiteert maximaal van de groei van je vestiging.