Een eigen uitzendbureau starten? Ondernemen in de uitzendbranche is een gouden combinatie! De flexmarkt groeit snel en blijft de komende jaren structureel groeien. Als één van de snelstgroeiende uitzendorganisaties in Nederland zijn wij continu op zoek naar commerciele talenten die met onze ondersteuning een eigen uitzendbureau willen beginnen. Ondernemen in alle vrijheid maar zonder alle administratieve rompslomp. Nieuwsgierig? Ontdek dan jouw kansen als uitzendondernemer bij Carrière! Lees hier meer over onze formule, download de brochure, volg onze online webinar of bezoek onze infoavond.

samen ondernemen met carrière

Wij bieden je de mogelijkheid om met onze hulp en ondersteuning een eigen Carrière vestiging te starten en deze succesvol te laten groeien. Zelfstandig, maar wel met een professionele organisatie die achter je staat. Ondernemen met ons betekent:

  • de vruchten plukken van je eigen inspanningen waardoor je zo je eigen inkomen bepaald.
  • jezelf verbinden aan een groeiende community met inspirerende, ondernemende, hardwerkende collega-ondernemers.
  • jezelf ontwikkelen tot veelzijdig en creatief uitzendondernemer en groeien als leider, creator, adviseur, verkoper, HR-manager, coach en organisator.
  • Carrière draagt de verantwoordelijkheden voor werkgeverschap, wetgeving, (voor)financiering, fiscaliteit en aansprakelijkheid.
  • Carrière biedt jou alle ondersteuning op het gebied van marketing en IT.

Voor wie?

Als ondernemer bij Carrière wordt je uitzendspecialist in een van onze vakgebieden: Productie, Techniek, Transport of logistiek. Daarom vinden wij het belangrijk dat je affiniteit, kennis en/of ervaring hebt in een van deze branches. Bovendien is het een grote pré als je ervaring hebt in de arbeidsbemiddeling of in de commercie.

Belangrijker is nog dat je een gedreven, commerciële en ondernemende persoonlijkheid bent. Je bent een zelfstarter, hebt discipline en gaat gericht op je doel af. Van netwerken, mensen voor je winnen en klant en kandidaat verbinden krijg jij energie. Omdat je in deze rol ondernemer bent is het noodzakelijk dat je beschikt over voldoende financiële middelen. Dit om de periode tot je eerste uitzendingen te overbruggen. De hoogte hiervan is afhankelijk van hoe snel je tot zaken kunt komen. Heb je een groot netwerk en kun je hier meteen business genereren, dan verdien je snel je investering terug.

Volg de webinar of bezoek de infoavond

Carrière organiseert in samenwerking met haar moederorganisatie Staffing Associates meerdere informatiesessies. Tijdens deze informatiesessies krijg je een goed beeld van onze formule, de mogelijkgeden, de kansen en voordelen van een eigen uitzendbureau bij Carrière of één van onze andere uitzendformules  Deze sessies kun je online via de webinar of op ons hoofdkantoor in Den Haag bijwonen. Meld je hier direct aan! Na je aanmelding ontvang je een email ter bevestiging.

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)

Carrière business partners aan het woord

Ben je benieuwd of het beginnen van een eigen Carrière uitzendbureau bij je past? Twee van onze huidige business partners delen graag hun persoonlijke ervaringen over hun partnership met Carrière. Waarom hebben zij besloten zelfstandig ondernemer te worden? En wat maakt Carrière als formule zo bijzonder? Bekijk hieronder de video's! 

Harald Bras

ALS UITZENDONDERNEMER VIER JE VEEL SUCCESSEN

Al vrij snel tijdens haar carrière bij verschillende uitzendbureaus dacht Nancy dat ze zo’n bedrijf zelf beter zou runnen. Het idee zelf ondernemer te worden begon te kriebelen en al snel maakte ze het werkelijkheid: ze werd businesspartner van Carrière Uitzendbureau.

 

Harald Bras

DIT KAN ANDERS EN BETER

Vanuit zijn ervaring in de uitzendbranche dacht Harald dat het anders en beter kon. Hij heeft 2 jaar geleden besloten de stap te zetten om als businesspartner bij Carrière aan de slag te gaan.

 

 

   MEER WETEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul je hieronder je gegevens in en onze recruiter Danielle Klas neemt zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Danielle op 070-262 22 20 of businesspartner@carriere-uitzendbureau.nl

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)
Invalid Input
Invalid Input