Werken bij Carrière

Ontdek de diverse mogelijkheden om te werken bij Carrière Uitzendbureau. Talenten die willen groeien en ambitieus zijn, zijn bij ons aan het juiste adres.

werken bij carrière

Carrière Uitzendbureau is één van de snelstgroeiende, gespecialiseerde uitzendorganisaties in de markt. Wij zijn een franchiseorganisatie, wat betekent dat onze vestigingen worden gerund door vestigingsmanagers en zelfstandig ondernemers, onze business partners. Wij zijn continu op zoek naar talenten die willen bijdragen aan onze groei en ambitie. Dat kan als zelfstandig ondernemer en als medewerker in loondienst bij een vestiging of op het service center in Den Haag.

Ondernemen bij Carrière

Ben jij ambitieus, commercieel en gedreven? Heb jij daarnaast affiniteit met en/of ervaring in de Productie, Techniek of Transport & Logistiek? Word dan businesspartner bij Carrière. Met onze begeleiding start jij  je eigen Carrière Uitzendbureau in jouw regio. Lees hier meer over de mogelijkheden of download de brochure.
 

werken bij het uitzendbureau

Op zoek naar een baan in loondienst bij Carrière Uitzendbureau? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar talenten om ons team te versterken bij de uitzendbureaus en op het service center in Den Haag. Bekijk hier onze actuele vacatures.

WERKEN ALS INTERCEDENT of CONSULenT

Wij zijn altijd op zoek naar potentiele en ervaren intercedenten en consulenten om ons team op een van onze  vestigingen in Nederland te versterken. Lijkt het jou wat om Carrière te versterken en de beste mensen te werven en te selecteren? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Waar ken je ons van?:
MEER WETEN OVER FRANCHISE BIJ CARRIÈRE?DOWNLOAD DE BROCHURE