WERKEN bij Carrière uitzendbureau

Carrière Uitzendbureau is één van de snelstgroeiende, gespecialiseerde uitzendorganisaties in de markt. Wij zijn een franchiseorganisatie, wat betekent dat onze vestigingen worden gerund door zelfstandig vestigingsmanagers, onze business partners. Wij zijn continu op zoek naar talenten die willen bijdragen aan onze groei en ambitie. Dat kan als zelfstandig ondernemer/business partner, als medewerker op een van onze vestigingen of als medewerker in ons service center in Den Haag.

 

WERKEN ALS VESTIGINGSMANAGER

Ben jij ambitieus, commercieel en gedreven? Heb jij daarnaast affiniteit met en/of ervaring in de Productie, Techniek of Transport & Logistiek? Word dan zelfstandig vestigingsmanager bij Carrière. Met onze begeleiding start jij als zelfstandig ondernemer je eigen Carrière uitzendbureau in jouw regio. Bekijk hier de mogelijkheden of download de brochure.

 

WERKEN BIJ CARRIÈRE UITZENDBUREAU

Op zoek naar een baan in loondienst bij Carrière Uitzendbureau? Dat kan! Voor onze uitzendbureau's als ons service center in Den Haag zoeken wij regelmatig talentvolle medewerkers om ons team te versterken. Bekijk hier de actuele vacatures.

 

BEKIJK HIER DE ACTUELE VACATURES

 

 

Werken als intercedent/consultent

Wij zijn doorlopend op zoek naar potentiele en ervaren intercedenten en consulenten om ons team op een van onze ruim 35 vestigingen in Nederland te versterken. Lijkt het jou wat om Carrière te versterken en de beste mensen te werven en te selecteren? Laat hier direct je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.