Werken bij Jumbo: hoe is dat?

Gepubliceerd: 27 mei 2020

Testimonials-Instagram-(2).pngWie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Trocha Jacek en ik werk op de diepvriesafdeling bij Jumbo Online.

Waarom ga je met plezier naar werk?
Het is een ongewone werkplek en ik houd wel van een beetje uitdaging. Als ik binnenkom lijkt het net op een schaatsbaan en doe ik eerst even een trucje, daarna begint het serieuze werk.

Het is een leuke en interessante plek om te werken. Ik werk met een hecht team waar ik veel aan heb en samen helpen we elkaar om snel en vooral makkelijk samen te werken. Dat geeft me veel energie. Daarnaast verdien ik ook nog eens 8% meer salaris en mag ik extra pauzeren!

Ik heb het idee dat we een kleine familie zijn. De diepvriesfamilie noem ik het ook wel.
 
Wat vind je zo fijn aan het contact met jouw contactpersonen bij Carrière?
Er is goede communicatie en ik voel me hier altijd thuis. Ik kan altijd binnenlopen met vragen of om mijn verhaal kwijt te kunnen. Weten dat dit ten alle tijden kan is fijn!

Wat geeft jou voldoening aan het einde van de werkdag?
Mijn team geeft mij mentale energie en motivatie, ook al is het fysiek soms zwaar werk en even doorbijten. Maar omdat we zo hecht zijn en we elkaar steunen, krijg ik altijd een goed gevoel als het ons lukt. Dat geeft me veel inspiratie. Hier krijg ik oprecht energie van en ik vind het zo leuk om hier iedere dag te komen werken!

Ik kan altijd binnenlopen met vragen of mijn verhaal kwijt en dat geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel.
 
Wat wil je kwijt over jouw team?
Ik heb het idee dat we een kleine familie zijn. De diepvriesfamilie noem ik het ook wel. Iedereen staat klaar voor elkaar en het is een betrouwbaar een kleinschalig team waarmee je veel aan kan. We hebben tijdens het werk leuke gesprekken en na het werk maken we ook veel lol!

Wat is het hoogtepunt van je dag?
We hebben extra pauzes en die zijn ook altijd langer dan 20 minuten, want we moeten even bijkomen van de vriezer. Je mag ook niet om de zoveel minuten weer binnen lopen. Dit zijn allemaal grote voordelen! De pauzes die we samen houden zijn heel gezellig. Wij van de diepvriesafdeling houden gezamenlijk pauze, los van de rest van de medewerkers, dus kunnen we uitgebreid met elkaar bijkletsen. Dit groepsgevoel is het favoriete moment van de dag!

‘Als ik binnen kom lijkt het net op een schaatsbaan en doe ik eerst even een trucje, daarna begint het serieuze werk’

Wat zijn hier de doorgroeimogelijkheden?
Ik ben net op gesprek geweest voor de functie 'coach' voor het orderpickteam. Hier ben ik voor gevraagd omdat ik nu al een jaar werkzaam ben bij Jumbo! Hoe leuk is dat. Ik wacht met spanning op het antwoord of ik ook daadwerkelijk het team mag gaan aansturen.Genoeg mogelijkheden dus!

Wat is de reden dat je na een jaar nog steeds bij Jumbo bent gebleven?
Ik voel me hier zo thuis dat ik niet meer weg wil.

Wat zijn de leuke extra’s van Jumbo?
Er worden trainingen gegeven waardoor je door kan groeien en verschillende werkzaamheden per dag kan verrichten. Het is alsof je in een klein warenhuis werkt en alle taken zijn even belangrijk! Er is dus genoeg om te leren als je hier start. Daarnaast zorgen we heel goed voor elkaar en maken we de dagelijkse werkzaamheden makkelijker doordat iedereen zijn steentje bijdraagt. We hebben door het groepsverband een verantwoordelijkheidsgevoel naar elkaar.

Waarom zou iemand anders hier moeten werken?
Het is een hecht team waar ik veel aan heb en daarnaast is dit werk super leuk om te doen. Zoals ik al eerder zei: als ik binnen kom lijkt het hier net een schaatsbaan en doe ik eerst even een trucje, daarna begint het serieuze werk. Het lijkt een beetje op een mini ski-resort en dat maakt dit werk een leuke uitdaging. Daarnaast doe je goede ervaringen op, door zowel in Nederland te wonen, als door alles wat je hier bij Jumbo leert!

Wil je door het interview met Trocha meer weten over werken bij Jumbo en ben je benieuwd naar de vacatures? Bekijk de werken-bij-Jumbo-pagina of solliciteer direct!

ALLES OVER WERKEN BIJ JUMBO 

SOLLICITEER ALS ORDERPICKER