Van intercedent naar franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Gepubliceerd: 9 april 2021
Zaltbommel, 9 april 2021 – Marek Verweij (29) start op 9 april 2021 als franchisenemer bij Carrière Zaltbommel. Na 4,5 jaar gewerkt te hebben als intercedent zet hij de stap naar het ondernemerschap. Met Carrière Zaltbommel zet Marek zich dagelijks in voor werkzoekenden en werkgevers in Zaltbommel en omgeving. 

Carriere-Zaltbommel-(1).jpg

Franchise
De stap naar het ondernemerschap komt niet heel onverwachts. Marek kent de werkgevers en flexkrachten inmiddels 4,5 jaar en weet hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit. De flexbranche is geen onbekend terrein. Na ervaring bij Carrière Zaltbommel en Sliedrecht is het tijd om als franchiser verder te gaan. ‘Het is prettig om een vliegende start te maken met een opgebouwd klantenbestand en daarnaast de begeleiding van franchise professionals bij Carrière te krijgen.' Marek richt zich voornamelijk op de werkgelegenheid binnen de sectoren productie, logistiek en techniek.
 
Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbinden opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf telt 38 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is te vinden in Berkel en Rodenrijs.