Nieuwe ondernemers versterken netwerk Carrière Uitzendbureau

Gepubliceerd: 24 juni 2019

Groeiambities in Amsterdam Sloterdijk, Drachten en Breda

DEN HAAG - Drie vestigingen van Carrière Uitzendbureau hebben nieuwe ondernemers aan het roer. Drachten en Amsterdam Sloterdijk zijn overgenomen door nieuwe ondernemers, de vestiging Breda is overgenomen door de Carrière-ondernemers van de vestiging Tilburg. Allen hebben de ambitie de omzet de komende jaren te verveelvoudigen.
 
Martijn Somers (48), voorheen eigenaar van uitzendbureau Cliqt, heeft Carrière Amsterdam Sloterdijk overgenomen. Behalve personeel in de haven, logistiek en productie, werk waarin Carrière Amsterdam Sloterdijk is gespecialiseerd, brengt Somers ook de bemiddeling in administratieve en hogere functies in. Met Carrière ziet hij genoeg groeikansen: “Met een grotere organisatie achter me heb ik veel meer slagkracht.”
 
Hans Kuik (38) was al eerder werkzaam als intercedent bij de vestiging Drachten. Na een korte loopbaan als ondernemer in een andere branche is hij nu een nieuw avontuur begonnen als uitzendondernemer bij Carrière. In Drachten bemiddelt Carrière voornamelijk productiepersoneel voor de maakindustrie. Kuik heeft vertrouwen in de toekomst. “Ik ken de klanten, organisatie en de markt, dat geeft me een goede start.”
 
Wijnand van Dommelen (50) en Marcus van Mierlo (44) waren al ondernemer bij de vestiging Tilburg van uitzendbureau Carrière. Dat ging zo voorspoedig, dat ze in juni ook de vestiging Breda hebben overgenomen. Van Dommelen: “Een tweede vestiging geeft meer mogelijkheden om door te groeien. De aanpak van Carrière slaat goed aan hier in Brabant: afspraak is afspraak en rennen voor de klant. Daarom hebben we besloten uit te breiden naar Breda.”

Carriere-overnames-jpg.png

Heb jij ook de ambitie om ondernemer te worden? Lees dan hier meer over het ondernemerschap bij Carrière of download hier geheel vrijblijvend de brochure.