Carrière Uitzendbureau opent vestiging in Tilburg

Gepubliceerd: 1 september 2017
Tilburg, 1 september 2017 – Carrière Uitzendbureau is vanaf vandaag een vestiging rijker. Vanuit Koningshoeven 67A zal Wijnand van Dommelen zijn Carrière-vestiging in Tilburg als zelfstandig ondernemer leiden.
 
Ervaren ondernemer

Wijnand heeft een internationale carrière binnen de consultancy en business development bij gerenommeerde organisaties achter de rug. Echter, Wijnand wilde altijd al een eigen business runnen. Vanuit deze ondernemersgeest is Wijnand voor zichzelf begonnen; eerst met MobiSafe B.V. en later met IBT groep.

Als directeur is Wijnand, in de huidige markt, met het belang en de noodzaak van flexibel personeel in aanraking gekomen. Door nauwe samenwerking met uitzendbureaus nam zijn interesse in het uitzendvak steeds meer toe: ‘Het kort cyclische proces en het tot stand brengen van duurzame arbeidsrelaties, met direct zichtbaar resultaat, is wat mij aantrok’.

Waarom Carrière

Wijnand vond het belangrijk om de juiste match te vinden en ging dan ook bewust op zoek naar een partner gespecialiseerd in de uitzendbranche: ‘Ik wil graag zelfstandig zijn, maar wel onderdeel uitmaken van een ambitieuze uitzendorganisatie met een landelijke dekking. Na het oriënteren op mijn mogelijkheden merkte ik al snel dat mijn visie het beste bij de formule en cultuur van Carrière Uitzendbureau past.’

Vanuit Tilburg specialiseert Wijnand zich in de logistiek en productie. Hij zal voornamelijk uitvoerend personeel bemiddelen. Zijn ambitie is om het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in Tilburg en omstreken te worden.

Bekijk hier de vacatures van de vestiging van Carrière Tilburg