Carrière Uitzendbureau opent 32e vestiging in Woerden

Gepubliceerd: 31 maart 2017
Den Haag, 31 maart 2017 – Carrière Uitzendbureau is per 3 april 2017 een vestiging rijker. Vanuit Meulmansweg 47 zullen ondernemers John de Gans en Maurits de Nijs hun Carrière-vestiging in Woerden als zelfstandige ondernemers leiden.
 
Ervaren bedrijfsleiders

John en Maurits hebben beide een carrière als bedrijfsleider en implementatie coach bij Blokker achter de rug. Vanuit die rollen zijn beide mannen bekend met het reilen en zeilen van een eigen vestiging en hebben zij veel ervaring met het begeleiden en coachen van medewerkers.

Ook is de uitzendbranche geen onbekende wereld voor Maurits: “In het verleden ben ik werkzaam geweest in de uitzendwereld. Het is een interessante en snelgroeiende wereld, waar veel kansen liggen; kansen die wij met beide handen gaan aanpakken”.

Ambitieuze ondernemers

“Wij zijn als duo toe aan iets voor onszelf. Wij willen mensgericht bezig zijn, want daar ligt onze kracht. Vanuit deze hoedanigheid kwamen wij in contact met Carrière Uitzendbureau.”, aldus de ambitieuze ondernemers. Wat hen vooral aanspreekt is de persoonlijke aandacht voor klant en kandidaat.

John en Maurits hebben gekozen voor Carrière, omdat zij zich goed konden verplaatsen in de kernwaarden: de vakkundigheid en een stap extra doen voor klant en kandidaat. Vanuit hun kennis en kunde gaan zij aan de hand van deze kernwaarden de vestiging voornamelijk richten op kandidaten en klanten in logistieke functies. Vanuit hun vestiging in Woerden willen zij heel provincie Utrecht gaan bedienen.

Meer informatie over Carrière Woerden kunt u hier vinden.