Carrière opent vestiging en opleidingscentrum in Vlissingen

Gepubliceerd: 9 maart 2018

Vlissingen, 9 maart 2018 - Vlissingen heeft een nieuw algemeen uitzendbureau met een sterke specialisatie: het uitzenden van  brandwachten en heetwerkwachten. Het bureau levert flexkrachten voor deze functies aan heel Nederland. Ook verzorgt Carrière Vlissingen opleidingen voor deze beroepen. Carrière Vlissingen opent vandaag, 9 maart, aan de Mercuriusweg.

Carrière Vlissingen bedient, via beveiligingsbedrijven, grote bedrijven en industrieën als Shell, Total en Esso. Vestigingsmanagers Boudewijn Rigbers en Robert Baas focussen zich op kwaliteit en dienstverlening. Rigbers: “Het uitzenden van brandwachten en heetwerkwachten is geen negen-tot-vijfbaan. Zeker als het om veiligheid gaat, moeten opdrachtgevers met hun vragen ook buiten de officiële werktijden bij ons terecht kunnen.”  

Opleiding VCA

Naast de uitzendwerkzaamheden biedt Carrière Vlissingen ook onder andere de opleiding VCA aan. Wekelijks kunnen de uitzendkrachten die dit diploma nodig hebben voor de werkzaamheden waarvoor ze uitgezonden worden examen doen. Deze opleiding is essentieel voor alle uitzendkrachten die werken in een industriële omgeving.