Carrière opent 40e uitzendbureau op de Slinge in Rotterdam

Gepubliceerd: 1 november 2021

Rotterdam, 1 november 2021 – Carrière Uitzendbureau opent de deuren van de 40e vestiging. Naast de vestiging op Slinge 143 is nu ook de tweede vestiging geopend op Slinge 564. Carrière opent daarmee het tweede uitzendbureau in de Rotterdamse buurt.

Slinge-2.png

Goed werk in de buurt
Carrière is niet geheel onbekend voor de bewoners op de Slinge en in omgeving. Sterker nog, tien jaar geleden vestigde het uitzendbureau zich op exact dezelfde locatie, toen nog onder een andere naam. Carrière verhuisde vervolgens naar Slinge 143 wegens uitbreiding van het personeel. Een paar maanden geleden kwam het bedrijfspand op Slinge 564 vrij en zag Carrière kans om zich met een tweede uitzendbureau in de buurt van kandidaten en opdrachtgevers te vestigen.

Het grote doel van de tweede vestiging op de Slinge is om alle omwonenden aan goed werk te helpen. Dennis Blijd over het uitzendbureau: ‘we kennen onze buurt en onze mensen goed. Nu hebben we meer collega’s op een geweldige locatie zitten om ze te ontvangen voor een goed gesprek. We spelen in op de behoeften van onze kandidaten en klanten. In de buurt zijn om persoonlijk contact mogelijk te maken, maakt zeker het verschil.’

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.