Nieuws

COVID-19 update: Veiligheid voor onze flexkrachten

25 maart 2020
Op dit moment bevinden we ons in turbulente tijden met dagelijks wijzigende informatie en richtlijnen rondom Corona. De veiligheid van onze flexkrachten staat voorop in onze bedrijfsvoering en op deze pagina delen we de belangrijkste informatie.
Meer weten

Maatregelen coronavirus: Carrière werkt door!

19 maart 2020
Carrière is en blijft actief bij de inzet van (flex)personeel in de cruciale functies in de productie, transport, logistiek en binnen de voedselketen om de samenleving draaiende te houden!
Onze vestigingen staan voor u klaar om er zorg voor te dragen dat uw vraag goed wordt voorzien. Continuïteit voor onze klanten staat centraal.
Meer weten

Nieuwe ondernemers versterken netwerk Carrière Uitzendbureau

24 juni 2019
Groeiambities in Amsterdam Sloterdijk, Drachten en Breda

DEN HAAG - Drie vestigingen van Carrière Uitzendbureau hebben nieuwe ondernemers aan het roer. Drachten en Amsterdam Sloterdijk zijn overgenomen door nieuwe ondernemers, de vestiging Breda is overgenomen door de Carrière-ondernemers van de vestiging Tilburg. Allen hebben de ambitie de omzet de komende jaren te verveelvoudigen.
Meer weten
De Interactief Groep kiest voor Carrière

De Interactief Groep kiest voor Carrière

1 december 2018

Carrière Uitzendbureau neemt per 1 december 2018 de Interactief Groep uit Berkel en Rodenrijs over. Het grootste merk van de Staffing Associates Group groeit daarmee naar een uitzendorganisatie met een omzet van meer dan negentig miljoen.

Meer weten
Carrière opent vestiging en opleidingscentrum in Vlissingen

Carrière opent vestiging en opleidingscentrum in Vlissingen

9 maart 2018

Vlissingen, 9 maart 2018 - Vlissingen heeft een nieuw algemeen uitzendbureau met een sterke specialisatie: het uitzenden van  brandwachten en heetwerkwachten. Het bureau levert flexkrachten voor deze functies aan heel Nederland. Ook verzorgt Carrière Vlissingen opleidingen voor deze beroepen. Carrière Vlissingen opent vandaag, 9 maart, aan de Mercuriusweg.

Meer weten
Carrière Uitzendbureau opent vestiging in Tilburg

Carrière Uitzendbureau opent vestiging in Tilburg

1 september 2017

Tilburg, 1 september 2017 – Carrière Uitzendbureau is vanaf vandaag een vestiging rijker. Vanuit Koningshoeven 67A zal Wijnand van Dommelen zijn Carrière-vestiging in Tilburg als zelfstandig ondernemer leiden.

Meer weten