Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Carrière, zoals tips voor het ondernemerschap, interviews met franchisenemers, inspirerende blogs en persberichten. Veel leesplezier!

Hoe blijf je fit bij zoveel mogelijk binnen blijven?

Hoe blijf je fit bij zoveel mogelijk binnen blijven?

1 april 2020
Zoveel mogelijk binnen blijven betekent niet meteen dat je niet kunt bewegen. Van videolessen op YouTube tot trainingen via Instagram Stories. En natuurlijk is er zonder hulp van video’s ook veel te doen. In dit artikel geven we een aantal tips.
 
Meer weten
Digitaal intakegesprekken voeren: de checklist voor alle hiring managers

Digitaal intakegesprekken voeren: de checklist voor alle hiring managers

31 maart 2020
Op dit moment vinden er meer digitale intakegesprekken plaats dan ooit. Voor hiring managers kan het spannend zijn om intakegesprekken via video te voeren. Om ervoor te zorgen dat hierbij niets over het hoofd gezien wordt, stelden we een checklist samen ter voorbereiding van digitale intakegesprekken, speciaal voor alle hiring managers.
Meer weten
Het digitale intakegesprek: hoe doe je dat?

Het digitale intakegesprek: hoe doe je dat?

31 maart 2020
Sollicitaties en intakegesprekken zijn vaak al spannend genoeg. Nu ben je ook nog eens uitgenodigd om het gesprek via video te doen. Geen zorgen, met de juiste voorbereiding ga je als een baas het gesprek in. We hebben namelijk een handige checklist voor je samengesteld die je erbij gaat helpen om zo ontspannen mogelijk het intakegesprek in te gaan.
Meer weten

COVID-19 update: Veiligheid voor onze flexkrachten

25 maart 2020
Op dit moment bevinden we ons in turbulente tijden met dagelijks wijzigende informatie en richtlijnen rondom Corona. De veiligheid van onze flexkrachten staat voorop in onze bedrijfsvoering en op deze pagina delen we de belangrijkste informatie.
Meer weten
Ondernemer in de spotlight: Groningen

Ondernemer in de spotlight: Groningen

23 maart 2020

Maak kennis met Remco Hoekstra, ondernemer en vestigingsmanager bij Carrière Groningen. Remco woont in Groningen en heeft na een tijd als accountmanager in de arbeidsbemiddeling ervoor gekozen om als ondernemer bij Carrière verder te gaan in de techniek en productie. In dit artikel lees je meer over Remco, zijn business en hoe hij zijn klanten en kandidaten vooruit helpt.

Meer weten

Maatregelen coronavirus: Carrière werkt door!

19 maart 2020
Carrière is en blijft actief bij de inzet van (flex)personeel in de cruciale functies in de productie, transport, logistiek en binnen de voedselketen om de samenleving draaiende te houden!
Onze vestigingen staan voor u klaar om er zorg voor te dragen dat uw vraag goed wordt voorzien. Continuïteit voor onze klanten staat centraal.
Meer weten