Nieuws

Lees hier het meest actuele nieuws van Carrière, zoals tips voor op het werk, interviews, klantverhalen en belangrijk nieuws uit de flexbranche. Veel leesplezier!

Werken bij CTS Group: hoe is dat?

Werken bij CTS Group: hoe is dat?

6 november 2020
Bij CTS Group worden dagelijks veel voorraadcontainers opgeslagen en worden de pallets getransporteerd naar bijna alle landen in Europa. Dat vraagt om een team dat goed samenwerkt, flexibel in te zetten is in tijden van corona en alles weet over logistiek en distributie. We spraken Rosario, Winesh, Gabriël en Shahrooz op het werk en vroegen hoe zij de afgelopen tijd hebben ervaren.
Meer weten
Hoe ga je veilig aan het werk?

Hoe ga je veilig aan het werk?

4 november 2020
Onze vestigingen houden jou, in samenwerking met al onze opdrachtgevers, op de hoogte van de veiligheidsrisico’s en maatregelen op de werkvloer. Samen met de opdrachtgevers zorgen we ervoor dat er veilig gewerkt kan worden op de werkvloer.
 
Meer weten
Doe waar je goed in bent

Doe waar je goed in bent

21 oktober 2020

Wanneer je bewust bent van je sterke kanten, wordt het werk op allerlei fronten leuker en effectiever. Je zal groeien, shinen met jouw talenten en zelfvertrouwen ontwikkelen. Focus je niet op de dingen waar je minder goed in bent, maar ontplooi jezelf door te ontdekken waar je goed in bent.

Meer weten
Beroep in de spotlight: Orderpicker

Beroep in de spotlight: Orderpicker

13 oktober 2020

Op zoek naar een baan? We laten je graag kennismaken met beroepen die misschien wat voor jou zijn. Ontdek hier alles over de functie orderpicker. 

Meer weten

Carrière Uitzendbureau neemt Holland Contracting over

9 oktober 2020
Carrière Uitzendbureau heeft per 2 oktober j.l. uitzendorganisatie Holland Contracting uit De Lier overgenomen en groeit daarmee naar een uitzendorganisatie met een omzet van meer dan 120 miljoen.
 
Meer weten

COVID-19 update: vragen beantwoord voor flexkrachten

1 oktober 2020
In deze periode begrijpen we goed dat je met vragen zit, bijvoorbeeld over hoe Carrière met bepaalde zaken omgaat in de coronatijd en wat dat voor jou als flexkracht betekent. Daarom geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.
 
Meer weten