Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Carrière, zoals tips voor het ondernemerschap, interviews met franchisenemers, inspirerende blogs en persberichten. Veel leesplezier!

Hoe 'rijk' moet je zijn om te starten als franchisenemer?

12 juli 2019
Spoiler alert: niet zo heel erg …
 
Vaak denken mensen dat je een groot eigen bedrag moet meebrengen om als ondernemer te starten. Ze denken dat ze de investering niet kunnen opbrengen en zien er daarom al vanaf nog voor ze er serieus over nagedacht hebben. In deze blog zet ik uiteen wat je echt kunt verwachten. Het is geen verhaal dat tot op detail volledig is, het is bedoeld om je een indruk te geven.
Meer weten

Nieuwe ondernemers versterken netwerk Carrière Uitzendbureau

24 juni 2019
Groeiambities in Amsterdam Sloterdijk, Drachten en Breda

DEN HAAG - Drie vestigingen van Carrière Uitzendbureau hebben nieuwe ondernemers aan het roer. Drachten en Amsterdam Sloterdijk zijn overgenomen door nieuwe ondernemers, de vestiging Breda is overgenomen door de Carrière-ondernemers van de vestiging Tilburg. Allen hebben de ambitie de omzet de komende jaren te verveelvoudigen.
Meer weten
Beroep in de spotlight: Productiemedewerker

Beroep in de spotlight: Productiemedewerker

23 april 2019

Op zoek naar een baan? We laten je graag kennismaken met beroepen die misschien wat voor jou zijn. Ontdek hier alles over de functie productiemedewerker.

Meer weten
Beroep in de spotlight: Magazijnmedewerker

Beroep in de spotlight: Magazijnmedewerker

19 maart 2019

Op zoek naar een baan? We laten je graag kennismaken met beroepen die misschien wat voor jou zijn. Ontdek hier alles over de functie magazijnmedewerker.

Meer weten