Als bedrijf in de transport & logistiek en food- en maakindustrie hebben we het er maar moeilijk mee. Afnemers zijn steeds veeleisender en verwachten snelle, en bij voorkeur zo goedkoop mogelijke, leveringen. Daarnaast verandert de wereld zo snel dat het lastig is om alle ontwikkelingen te volgen. Hierop anticiperen is bijna niet te doen.

 

Sinds kort verstrekt Carrière Uitzendbureau gratis perspectiefverklaringen aan haar uitzendkrachten om het aanvragen van een hypotheek te vergemakkelijken. Hiermee is Carrière Uitzendbureau een van de weinige uitzendbureaus in Nederland die perspectiefverklaringen verstrekt.

 

Den Haag, 17 mei 2017 – Carrière Uitzendbureau heeft per 1 mei 2017 alle activiteiten van branchegenoot X-fleX Werkbureau overgenomen. Per direct opereert X-fleX Werkbureau als Carrière Amsterdam Sloterdijk. Door de overname telt Carrière Uitzendbureau 34 vestigingen.

 

Roosendaal, 3 november 2017 – Carrière Uitzendbureau opende afgelopen woensdag, 1 november, een nieuwe vestiging in Roosendaal. Vanuit huis zal Ronald Oerlemans zijn Carrière-vestiging in Roosendaal als zelfstandig ondernemer leiden.

 

Den Haag, 31 maart 2017 – Carrière Uitzendbureau is per 3 april 2017 een vestiging rijker. Vanuit Meulmansweg 47 zullen ondernemers John de Gans en Maurits de Nijs hun Carrière-vestiging in Woerden als zelfstandige ondernemers leiden.

 

Het is spannend om nieuwe stappen te maken in je carrière; het geeft energie om na te denken over nieuwe mogelijkheden, maar je kunt ook last krijgen van keuzestress. Hieronder een paar praktische tips om te verkennen welke vervolgstappen je kunt nemen.

 

Den Haag, 8 februari 2017 – Carrière Uitzendbureau heeft per 30 januari 2017 alle activiteiten van Uitzendmarkt overgenomen. Vanaf 3 maart 2017 zal Uitzendmarkt onder de naam Carrière opereren. Door deze overname staat de Carrière-teller, over een maand, op 33 vestigingen.

 

Wanneer je kunt werken met je sterke kanten wordt werk op allerlei fronten leuker en effectiever. Je kunt groeien, woekeren met jouw talenten en zelfvertrouwen ontwikkelen. Pijnig jezelf niet met dingen waar je niet goed in bent. Probeer jezelf zo te ontplooien dat je meer gaat doen waar je goed in bent en kunt laten vallen of overdragen waar je minder goed in bent.

 

Vergeleken met een jaar geleden steeg in 2016 het aantal uitzenduren en de omzet van de uitzendbranche spectaculair. Het is met andere woorden een interessante tijd om in te stappen in de flexbranche. Maar waar moet je als starter op letten? Drie tips voor de startende uitzendondernemer.

Tilburg, 1 september 2017 – Carrière Uitzendbureau is vanaf vandaag een vestiging rijker. Vanuit Koningshoeven 67A zal Wijnand van Dommelen zijn Carrière-vestiging in Tilburg als zelfstandig ondernemer leiden.

Ervaren ondernemer

Wijnand heeft een internationale carrière binnen de consultancy en business development bij gerenommeerde organisaties achter de rug. Echter, Wijnand wilde altijd al een eigen business runnen. Vanuit deze ondernemersgeest is Wijnand voor zichzelf begonnen; eerst met MobiSafe B.V. en later met IBT groep.

Als directeur is Wijnand, in de huidige markt, met het belang en de noodzaak van flexibel personeel in aanraking gekomen. Door nauwe samenwerking met uitzendbureaus nam zijn interesse in het uitzendvak steeds meer toe: ‘Het kort cyclische proces en het tot stand brengen van duurzame arbeidsrelaties, met direct zichtbaar resultaat, is wat mij aantrok’.