Nieuws

Lees hier het meest actuele nieuws van Carrière, zoals tips voor op het werk, interviews, klantverhalen en belangrijk nieuws uit de flexbranche. Veel leesplezier!

Cv maken: alle tips op een rijtje

Cv maken: alle tips op een rijtje

16 september 2020
Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bijna klaar met je opleiding bent of al veel langer aan het werk bent: het is belangrijk dat je goed voorbereid gaat solliciteren. Dat begint met jouw cv. Hier delen we alle tips voor het maken van een cv die indruk achterlaat.
Meer weten
Veiligheidsprotocol Huisvesting en Autobeleid

Veiligheidsprotocol Huisvesting en Autobeleid

2 september 2020
Carrière Uitzendbureau pleit ervoor dat arbeidsmigranten in Nederland veilig kunnen blijven werken, wonen, reizen en toegang hebben tot zorg tijdens de coronacrisis. Zij verdienen een veilig verblijf in Nederland. Het is belangrijk dat er structurele oplossingen komen om voldoende veilige huisvesting te realiseren.
Meer weten
Doe waar je goed in bent

Doe waar je goed in bent

1 september 2020

Wanneer je bewust bent van je sterke kanten, wordt het werk op allerlei fronten leuker en effectiever. Je zal groeien, shinen met jouw talenten en zelfvertrouwen ontwikkelen. Focus je niet op de dingen waar je minder goed in bent, maar ontplooi jezelf door te ontdekken waar je goed in bent.

Meer weten

COVID-19 update: Veiligheid voor onze flexkrachten

1 september 2020
Op dit moment bevinden we ons in turbulente tijden met dagelijks wijzigende informatie en richtlijnen rondom Corona. De veiligheid van onze flexkrachten staat voorop in onze bedrijfsvoering en op deze pagina delen we de belangrijkste informatie.
Meer weten
Welk salaris ga ik verdienen?

Welk salaris ga ik verdienen?

26 augustus 2020
Voordat je ergens gaat werken wil je natuurlijk weten wat je gaat verdienen. Laten we er geen doekjes om winden: het salaris is een van de belangrijkste dingen die je moet weten voordat je gaat solliciteren. Bekijk hier de meest populaire banen met een indicatie van de salarissen die erbij horen.
Meer weten
Top 3 populaire beroepen

Top 3 populaire beroepen

24 augustus 2020
Van alle beroepen zetten we er vandaag drie in de spotlight. In de afgelopen maand werden deze functies namelijk dubbel zo vaak aangeboden én er is 40% meer op gereageerd. Kom erachter om welke beroepen het gaat. Wie weet zit er iets voor je tussen!
Meer weten