Missie en visie

Met onze missie en visie introduceren wij een nieuwe standaard in de flexmarkt.

MISSIE EN VISIE

Het realiseren van waardevolle arbeidsrelaties
 

Carrière helpt inleners en flexkrachten vooruit door waardevolle arbeidsrelaties te realiseren. Relaties tussen inlenende organisaties, flexkrachten én franchisenemers. Iedere inlener en flexkracht is anders, iedere inlener en flexkracht heeft een andere behoefte. Door de juiste vragen te stellen komen we tot de kern van de behoefte. Zo voegen we waarde toe aan onze inleners en flexkrachten.

Flexibiliteit voor onze inleners, zekerheid voor onze flexkrachten en succes voor onze franchisenemers. Ze vormen samen het solide fundament voor een waardevolle arbeidsrelatie, waarop we de Carrière belofte kunnen bouwen: alle betrokken partijen vooruit helpen.

VISIE

De wereld van arbeid verandert

Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot voortdurend veranderende marktomstandigheden. Dat vraagt wendbaarheid en aanpassingsvermogen van organisaties. Dat betekent flexibel kunnen zijn als het gaat om de effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

Carrière creëert waarde door kandidaten aan passend werk te helpen, en voor opdrachtgevers medewerkers te vinden die bijdragen aan de ontwikkeling van hun organisatie. Het is onze ambitie een aantrekkelijke werkgever te zijn, de beste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Mensen, die op hun beurt onze opdrachtgevers van de beste service voorzien.

Carrière realiseert eerste klas dienstverlening door bewezen gestandaardiseerde processen, businessmodellen en een uitstekend netwerk. Ook dragen we bij aan de maatschappij door onze ervaring met en expertise van de arbeidsmarkt, en in het bijzonder de flexmarkt, in te zetten.

Carrière creëert efficiënte en effectieve arbeidsrelaties, door kennis over onze klanten en mee te denken over hun totale HR stuk. We komen met originele en duurzame oplossingen, die klanten en medewerkers vooruit helpen.

BELOFTE

Carrière. Goed werk!

Waarom deze belofte? Allereerst omdat we een ambitieus uitzendbureau zijn. Omdat we vinden dat mensen altijd beter kunnen functioneren. En omdat we onze flexkrachten een carrière in flexibele arbeid willen bieden. Daarom wachten we nooit af, maar gaan we direct op zoek naar een passende baan. Kortom, we ondersteunen onze flexkrachten actief. Dat is de manier waarop Carrière voor goed werk zorgt.

DAAROM CARRIÈRE

De organisatie van arbeid wordt complexer

Marktomstandigheden veranderen continu. Dat is op zich geen nieuws. Het betekent wel dat bedrijven en organisaties zich continu moeten afvragen of de huidige manier van werken nog wel de juiste is. Duurzaam succes is steeds meer afhankelijk van de juiste processen, systemen en mensen. Carrière denkt mee hoe het beter kan. Door de goede vragen te stellen; logische vragen en lastige vragen die heldere antwoorden oproepen. Antwoorden die helpen de processen rondom arbeid beter te organiseren, tegen lagere kosten. De specialisten van Carrière weten wat werkt en wat niet. Tegelijk zijn het allemaal ondernemers met ambitie. En met een belangrijke, zeer relevante competentie: de betrokkenheid die alleen een ondernemer in huis heeft.  Daarom mag u oplossingen verwachten die u werkelijk vooruit helpen.

Carrière combineert ondernemerschap met kennis van strategisch HR-management en procesverbetering gebaseerd op onze lean management filosofie. Daarmee helpen wij onze klanten, flexkrachten en zelfs concurrenten vooruit. Carrière introduceert hiermee een nieuwe standaard.

Kom meer te weten over onze werkwijze.