Carrière Uitzendbureau is één van de snelstgroeiende, gespecialiseerde uitzendbureau's in de markt en heeft inmiddels ruim 30 vestigingen in Nederland. Onze Carrière vestigingen worden gerund door zelfstandig vestigingsmanagers, onze business partners.

Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten die met onze begeleiding een eigen uitzendbureau willen runnen. Ben jij ambitieus, commercieel en gedreven? Heb jij daarnaast affiniteit met en/of ervaring in de sectoren: Productie, Techniek of Transport & Logistiek? Kies dan voor vrijheid, zelfstandigheid en benut de kansen in de markt; start jouw eigen uitzendbureau, word Carrière business partner!

start jouw eigen uitzendbureau

De markt voor tijdelijke arbeid trekt stevig aan. Flexibilisering neemt toe en de economie groeit. Dit is hét moment om te investeren in jouw eigen Carrière. Kies je voor een partnership met Carrière, dan profiteer je van het beste van twee werelden: vrijheid in verbondenheid. Wel je eigen onderneming, maar niet de administratieve lasten, geen fiscale en financiële rompslomp, geen gedoe met aansprakelijkheid of werkgeverschap. Als business partner loop je minimaal ondernemersrisico en kun jij je maximaal richten op daar waar je goed in bent. Netwerken, kandidaten en klanten winnen en binden, matches maken en daarin gesteund worden door een professionele organisatie die achter je staat.

 

starten met een duidelijk stappenplan

Het mooie is dat business partner worden bij Carrière geen start vanaf nul betekent. Je gaat deel uitmaken van een netwerk met ruim 30 collega-ondernemers in heel Nederland. Je bouwt verder op de stevige basis van Carrière Uitzendbureau volgens een vast stappenplan. En je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. Na een eerste kennismaking verkennen we met jou de markt en brengen de aantrekkelijkste branches in kaart. De uitkomsten verwerken we in een gedegen businessplan dat de basis vormt voor een succesvol uitzendbureau. Je begint concreet na een intensieve training waarmee je goed voorbereid aan de slag kunt. Wij begeleiden je in alle facetten van uitzendondernemerschap, zodat je vestiging snel groeit en jij als ondernemer hier de vruchten van plukt. 

Een uitstekend financieel perspectief

Een gemiddeld succesvol business partner bij Carrière weet voor zichzelf een uitstekend ondernemersinkomen binnen te halen. Zelfs bij kleine vestigingen hebben we het dan over € 80.000 tot € 150.000 per jaar. Reken wel op 2 tot 3 jaar om dit inkomen te realiseren. En we winden er geen doekjes om: de eerste maanden kunnen pittig zijn. Maar zodra de eerste uitzendkrachten aan de slag zijn, begint de groei.

Pas jij in het profiel?

Als gespecialiseerd uitzendbureau is het belangrijk dat je affiniteit en kennis hebt met onze vakgebieden. Ervaring in de productie, technische of transport & logistieke sector is daarom een pré. Jij kiest je specialisatie en bouwt hier een netwerk in op. Op die manier word jij een gedegen gesprekspartner en kunnen klanten en uitzendkrachten bouwen op jouw kennis. Een achtergrond in de arbeidsbemiddeling is geen vereiste, die kennis en vaardigheden brengen wij je over. Het belangrijkste is dat je commercieel en gedreven bent. Lees hier meer over het profiel.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze formule? Lees hier meer over de rol van businesspartner of bekijk de ervaring van onze huidige businesspartners. Volg onze webinar of kom naar onze infoavond op ons hoofdkantoor in Den Haag. Meld je gratis aan via het formulier op de rechterzijde van de pagina.

Heb je specifieke vragen? Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ook contact opnemen met onze recruiter, Danielle Klas: d.klas@carriere-uitzendbureau.nl of bel haar op 070-262 22 20.

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)
Invalid Input
Invalid Input