Carrière. Goed werk!

Goed voor onze flexkrachten en daardoor goed voor onze opdrachtgevers.

Goed werk voor iedereen

Carrière is met 39 vestigingen een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Flexkrachten helpen we bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Opdrachtgevers ondersteunen we bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. We zijn actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbinden opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek.

ONDERNEMEN MET ONDERNEMERS

Samenwerken met Carrière levert u direct méér flexibiliteit en méér productiviteit. Maar daar blijft het niet bij. Reken op: 

 • Betrokken ondernemers
  Elke Carrière-vestiging wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Dat wil zeggen iemand met zakelijk inzicht, die betrokken is en gedreven. Dat betekent ook: een vaste contactpersoon die investeert in een goede relatie met u én met zijn flexkrachten.
 • De kennis van specialisten
  Naast de kennis van uw eigen Carrière-partner profiteert u van de kennis van Carrière in zijn geheel. Kennis van de arbeidsmarkt, HR-processen en alle relevante wet- en regelgeving en van de branches waarin we bemiddelen. Kennis krijgt pas betekenis in context. We koesteren ons netwerk en bouwen hier voortdurend aan.
 • Vijf sterren dienstverlening
  Ons werk bestaat uit goede matches maken, de productieve werkrelaties centraal stellen. We verlenen diensten in de letterlijke betekenis van het woord. Kantoortijden zijn dan ook ondergeschikt, 24/7 dienstverlening nemen wij letterlijk.
 • Een zorgeloos administratief proces
  Als onderdeel van Staffing Associates, een landelijke groep uitzend- en detacheringsondernemingen, zijn de processen op alle fronten, juridisch, administratief en organisatorisch, tot in de puntjes geregeld en gewaarborgd.

Vanuit deze uitgangspunten leveren wij u meerdere diensten die uw organisatie vooruit helpen.

MEER OVER ONZE DIENSTVERLENING

CARRIÈRE nieuws

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

31 augustus 2021
Roosendaal, 30 augustus 2021 –  Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche. Nu verzilvert hij zijn kennis met een eigen vestiging, waardoor er waardevolle samenwerkingen ontstaan tussen bedrijven en werkzoekenden in de regio Roosendaal.
Meer weten
Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

19 juli 2021
Sliedrecht, 19 juli 2021 –  Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens de jongste franchisenemer binnen Carrière, maar aan ambitie heeft hij geen gebrek. De jonge franchisenemer heeft duidelijke toekomstplannen voor zijn vestiging.
Meer weten

Wij werken onder andere samen met

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?