Carrière helpt u vooruit

Al ruim 30 jaar staat de naam Carrière garant voor onze kernbelofte; ‘helpt u vooruit’.

CARRIÈRE UITZENDBUREAU HELPT U VOORUIT

Carrière is met 37 vestigingen een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Flexkrachten helpen we bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Opdrachtgevers ondersteunen we bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. We zijn actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbinden opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek.

ONDERNEMEN MET ONDERNEMERS

Samenwerken met Carrière levert u direct méér flexibiliteit en méér productiviteit. Maar daar blijft het niet bij. Reken op: 

 • Betrokken ondernemers
  Elke Carrière-vestiging wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Dat wil zeggen iemand met zakelijk inzicht, die betrokken is en gedreven. Dat betekent ook: een vaste contactpersoon die investeert in een goede relatie met u én met zijn flexkrachten.
 • De kennis van specialisten
  Naast de kennis van uw eigen Carrière-partner profiteert u van de kennis van Carrière in zijn geheel. Kennis van de arbeidsmarkt, HR-processen en alle relevante wet- en regelgeving en van de branches waarin we bemiddelen. Kennis krijgt pas betekenis in context. We koesteren ons netwerk en bouwen hier voortdurend aan.
 • Vijf sterren dienstverlening
  Ons werk bestaat uit goede matches maken, de productieve werkrelaties centraal stellen. We verlenen diensten in de letterlijke betekenis van het woord. Kantoortijden zijn dan ook ondergeschikt, 24/7 dienstverlening nemen wij letterlijk.
 • Een zorgeloos administratief proces
  Als onderdeel van Staffing Associates, een landelijke groep uitzend- en detacheringsondernemingen, zijn de processen op alle fronten, juridisch, administratief en organisatorisch, tot in de puntjes geregeld en gewaarborgd.

Vanuit deze uitgangspunten leveren wij u meerdere diensten die uw organisatie vooruit helpen.

MEER OVER ONZE DIENSTVERLENING

CARRIÈRE nieuws

Van intercedent naar franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van intercedent naar franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

9 april 2021
Zaltbommel – Marek Verweij (29) start op 9 april 2021 als franchisenemer bij Carrière Zaltbommel. Na 4,5 jaar gewerkt te hebben als intercedent zet hij de stap naar het ondernemerschap. Met Carrière Zaltbommel zet Marek zich dagelijks in voor werkzoekenden en werkgevers in Zaltbommel en omgeving. 
Meer weten
Leiderschap en krachten bundelen binnen een ondernemende bedrijfscultuur

Leiderschap en krachten bundelen binnen een ondernemende bedrijfscultuur

8 maart 2021
Lizette de Koning, operationeel directeur Inhouse en Services bij Carrière, over leiderschap en het belang van krachten bundelen binnen een ondernemende bedrijfscultuur
Meer weten

Wij werken onder andere samen met

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN FLEX-HR ONTWIKKELINGEN?