Nieuws

COVID-19 update: vragen beantwoord voor flexkrachten

14 augustus 2020
In deze onzekere periode begrijpen we goed dat je met vragen zit, bijvoorbeeld over hoe Carrière met bepaalde zaken omgaat in de coronatijd en wat dat voor jou als uitzendkracht betekent. Daarom geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.
 
Meer weten
Veiligheidsprotocol Huisvesting en Autobeleid

Veiligheidsprotocol Huisvesting en Autobeleid

13 augustus 2020
Carrière Uitzendbureau pleit ervoor dat arbeidsmigranten in Nederland veilig kunnen blijven werken, wonen, reizen en toegang hebben tot zorg tijdens de coronacrisis. Zij verdienen een veilig verblijf in Nederland. Het is belangrijk dat er structurele oplossingen komen om voldoende veilige huisvesting te realiseren.
Meer weten

Maatregelen coronavirus: Carrière werkt door!

12 augustus 2020
Carrière is en blijft actief bij de inzet van (flex)personeel in de cruciale functies in de productie, transport, logistiek en binnen de voedselketen om de samenleving draaiende te houden!
Onze vestigingen staan voor u klaar om er zorg voor te dragen dat uw vraag goed wordt voorzien. Continuïteit voor onze klanten staat centraal.
Meer weten

COVID-19 update: Veiligheid voor onze flexkrachten

1 augustus 2020
Op dit moment bevinden we ons in turbulente tijden met dagelijks wijzigende informatie en richtlijnen rondom Corona. De veiligheid van onze flexkrachten staat voorop in onze bedrijfsvoering en op deze pagina delen we de belangrijkste informatie.
Meer weten
5 kansen voor een sterk werkgeversmerk in productie & logistiek

5 kansen voor een sterk werkgeversmerk in productie & logistiek

28 mei 2020

Employer branding gaat om het elke dag weer veroveren van de hoofden en harten van je (potentiële) talent. Het is het oproepen of bevestigen van trots, bevlogenheid en enthousiasme in het werk. We spraken met Ton Rodenburg, specialist in employer branding van het Rotterdamse communicatiebureau ClubgeistBVH, over zijn visie op sterk werkgeverschap in tijden van Corona.

Meer weten
Protocol: samen veilig doorwerken

Protocol: samen veilig doorwerken

8 mei 2020
Samen veilig doorwerken, zo heet het protocol voor de uitzendbranche die sinds 6 mei 2020 van kracht is gegaan. Het protocol maakt aan uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers duidelijk hoe er veilig gewerkt kan worden in de anderhalve-meter-economie.
Meer weten