Top 3 populaire beroepen

Gepubliceerd: 24 augustus 2020
Van alle beroepen zetten we er vandaag drie in de spotlight. In de afgelopen maand werden deze functies namelijk dubbel zo vaak aangeboden én er is 40% meer op gereageerd. Kom erachter om welke beroepen het gaat. Wie weet zit er iets voor je tussen!
 
Productiemedewerker

productiemedewerker.PNG
Als er dingen gemaakt moeten worden, dan kan je rekenen op productiemedewerkers! En wat er gemaakt moet worden, kan van alles zijn, zoals brood, salades en soeppakketten, maar ook apparaten of machines. Productiemedewerkers zijn daarom overal nodig. Kom meer te weten over de functie productiemedewerker.

ALLES OVER PRODUCTIEMEDEWERKER 

Magazijnmedewerker

magazijnmedewerker.PNG
Magazijnmedewerkers zijn onmisbaar voor de voorraden in de supermarkten, warenhuizen, fabrieken, winkelbedrijven, luchthavens en nog veel meer plaatsen. In sommige magazijnen wordt er vaak op kantoortijden gewerkt, maar vaak zijn er ook drieploegendiensten, waarbij avond- en nachtdiensten en vroege ochtenddiensten voor de flexibiliteit zorgen. Meer weten over de functie magazijnmedewerker? Lees gerust het artikel.

ALLES OVER MAGAZIJNMEDEWERKER 

Orderpicker

orderpicker.PNG
Orderpickers zijn de helden in de magazijnen, distributiecentrums en homeshopcenters. Bijvoorbeeld in die van supermarkten of bij een online webshop. Je krijgt de opdrachten vaak via een headset of je gaat aan de slag met een orderlijst op een tablet. Lees meer over de functie orderpicker!

ALLES OVER ORDERPICKER 

Direct aan de slag

Deze beroepen worden door veel opdrachtgevers aangeboden. Voor het meest actuele aanbod kun je terecht in het totaaloverzicht.

BEKIJK ALLE VACATURES 

Direct aan de slag met een andere baan?

Op dit moment zijn er ook veel andere banen waar je direct aan de slag kunt. 

BEKIJK DE VACATURES