Banen in de buitenlucht

Gepubliceerd: 23 juli 2020
Beeldramenwassen-(2).jpg
Het is weer tijd voor veel zon, een blauwe lucht en fijne temperaturen. Voor doeners zoals jij is er niets leuker dan werken in de buitenlucht in de zomerperiode. We bieden ook steeds meer banen aan waarbij je buiten aan de slag kunt, bijvoorbeeld als bezorger, schilder, chauffeur of glazenwasser. Doe hier je inspiratie op!
 
Bezorger

Je bent veel buiten, komt in verschillende woonwijken en je bezorgt klanten een lach op hun gezicht. Elke dag wordt er online besteld en moeten de bestellingen bezorgd worden tot aan de voordeur bij de mensen thuis. Je maakt mensen dus enorm blij en tegelijkertijd geniet jij van een zonnige autorit met een lekker muziekje op.

BEKIJK ALLE BEZORGER VACATURES

Schilder
Zijn er gebouwen die toe zijn aan een nieuw likje verf? Of is het tijd voor regelmatig onderhoud? Dan is er weer een leuke schilderklus in de buitenlucht beschikbaar. Voor schilders is de zomer booming business, omdat er in de zomer veel vraag naar opknapbeurten is aan de buitenkant van gebouwen. Veel klussen waarbij je buiten werkt dus! 

BEKIJK ALLE SCHILDER VACATURES 
 

Chauffeur

Als je graag buiten én op de weg bent, heb je als chauffeur gegarandeerd plezier in je werk. Je ziet veel delen van het land en je gaat vaak langs bij verschillende bedrijven. Ook leer je specifieke technieken, afhankelijk van het soort wagen waarin je rijdt. Eén ding is zeker: als chauffeur zit je niet stil.

BEKIJK ALLE CHAUFFEUR VACATURES 
 

Glazenwasser

Tijdens het werk genieten van mooie uitzichten: dat kun je als glazenwasser. En wat zo mooi aan dit beroep is, is dat jij er weer voor zorgt dat anderen kunnen genieten van een mooi uitzicht. Van schone ramen wordt iedereen blij! Vergeet niet dat je voornamelijk op hoogte werkt. Hoogtevrees is dus geen issue voor jou, sterker nog, je vind het leuk om lekker in de hoogte te werken. 

BEKIJK ALLE GLAZENWASSER VACATURES