Nieuws

Lees hier het meest actuele nieuws van Carrière, zoals tips voor op het werk, interviews, klantverhalen en belangrijk nieuws uit de flexbranche. Veel leesplezier!

Doe waar je goed in bent

Doe waar je goed in bent

20 oktober 2020

Wanneer je bewust bent van je sterke kanten, wordt het werk op allerlei fronten leuker en effectiever. Je zal groeien, shinen met jouw talenten en zelfvertrouwen ontwikkelen. Focus je niet op de dingen waar je minder goed in bent, maar ontplooi jezelf door te ontdekken waar je goed in bent.

Meer weten
Welk salaris ga ik verdienen?

Welk salaris ga ik verdienen?

26 augustus 2020
Voordat je ergens gaat werken wil je natuurlijk weten wat je gaat verdienen. Laten we er geen doekjes om winden: het salaris is een van de belangrijkste dingen die je moet weten voordat je gaat solliciteren. Bekijk hier de meest populaire banen met een indicatie van de salarissen die erbij horen.
Meer weten
Cv maken: alle tips op een rijtje

Cv maken: alle tips op een rijtje

25 augustus 2020
Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bijna klaar met je opleiding bent of al veel langer aan het werk bent: het is belangrijk dat je goed voorbereid gaat solliciteren. Dat begint met jouw cv. Hier delen we alle tips voor het maken van een cv die indruk achterlaat.
Meer weten
Top 3 populaire beroepen

Top 3 populaire beroepen

24 augustus 2020
Van alle beroepen zetten we er vandaag drie in de spotlight. In de afgelopen maand werden deze functies namelijk dubbel zo vaak aangeboden én er is 40% meer op gereageerd. Kom erachter om welke beroepen het gaat. Wie weet zit er iets voor je tussen!
Meer weten
Het digitale intakegesprek: hoe doe je dat?

Het digitale intakegesprek: hoe doe je dat?

24 augustus 2020
Sollicitaties en intakegesprekken zijn vaak al spannend genoeg. Nu ben je ook nog eens uitgenodigd om het gesprek via video te doen. Geen zorgen, met de juiste voorbereiding ga je als een baas het gesprek in. We hebben namelijk een handige checklist voor je samengesteld die je erbij gaat helpen om zo ontspannen mogelijk het intakegesprek in te gaan.
Meer weten

COVID-19 update: vragen beantwoord voor flexkrachten

14 augustus 2020
In deze onzekere periode begrijpen we goed dat je met vragen zit, bijvoorbeeld over hoe Carrière met bepaalde zaken omgaat in de coronatijd en wat dat voor jou als uitzendkracht betekent. Daarom geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.
 
Meer weten