DÉ KICKSTART ALS ONDERNEMER

Ben jij klaar voor jouw eigen onderneming in de arbeidsbemiddeling? Sluit je aan bij ons netwerk en start je eigen uitzendbureau!

LATEN WE KENNISMAKEN

START JE EIGEN ONDERNEMING!

Jouw eigen uitzendbureau starten? In het vakgebied en de regio die jij goed kent? Dat kan bij Carrière Uitzendbureau. Als franchiseorganisatie worden onze vestigingen gerund door zelfstandig (uitzend)ondernemers, onze franchisenemers. Op dit moment behoren wij tot een van de snelstgroeiende uitzendorganisaties in Nederland en daar kun jij bij aanhaken! De flexmarkt is en blijft de komende jaren een grote kansrijke markt. Er is altijd plek voor commerciële en ambitieuze talenten die met onze ondersteuning een eigen uitzendbureau willen starten. Heb jij de ambitie om in dit dynamische vak voor jezelf te starten? 

SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN

Succesvol ondernemen lukt je niet alleen. Bij Carrière start je met onze hulp en ondersteuning jouw eigen kansrijke Carrière uitzendbureau. Zelfstandig, maar met een professionele organisatie achter je. Ondernemen bij Carrière betekent:

  • de vruchten plukken van je eigen inspanningen en daarmee je eigen inkomen bepalen.
  • deel uitmaken van een community met inspirerende, ondernemende en hardwerkende collega-ondernemers.
  • jezelf ontwikkelen tot een veelzijdig en creatieve uitzendondernemer en groeien als leider, adviseur, verkoper, HR-manager, coach en organisator.
  • nauwelijks administratieve rompslomp omdat Carrière de verantwoordelijkheid draagt voor werkgeverschap, (voor)financiering, fiscaliteit en aansprakelijkheid.
  • volop ondersteuning op het gebied van (corporate) marketing, sales van nationale klanten en IT.

Meer informatie over de mogelijkheden? Download geheel vrijblijvend de brochure!

DOWNLOAD DE BROCHURE
 

LATEN WE KENNISMAKEN! 

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Laat dan hieronder je gegevens achter. Onze Franchise Adviseur Tilly neemt telefonisch contact met je op. Je kunt haar natuurlijk ook zelf bellen of whatsappen via 06 - 15 57 27 14.
 

Ja, ik ontvang graag updates over ondernemen in de uitzendbranche

JE EIGEN UITZENDBUREAU IN 6 STAPPEN


in 6 stappen je uitzendbureau starten


Maak een vliegende start als franchisenemer! Omdat wij onderdeel zijn van Staffing Associates, het service center achter Carrière, maar ook HappyNurse en Career Factory, zal je hier kennis met ons maken. In een kennismaking lichten wij je toe wat het inhoudt om franchisenemer te worden bij Carrière Uitzendbureau. Daarna lopen we samen de procedure door. Voordat je je eigen uitzendbureau opent, start je met een inwerktraject via onze academy en loop je mee in een van onze vestigingen. Tijdens je start wordt je gecoacht en begeleid door onze Franchise Manager. Zo ga je van start met een stevige basis!

MEER WETEN? LATEN WE KENNISMAKEN!