KICKSTART ALS ONDERNEMER

De flexmarkt is en blijft de komende jaren een grote groeimarkt. Sluit jij je aan bij ons netwerk?

START JE EIGEN ONDERNEMING!

Een eigen uitzendbureau starten? In het vakgebied en de regio die jij goed kent? Dat kan bij Carrière Uitzendbureau. Als franchiseorganisatie worden onze vestigingen gerund door zelfstandig (uitzend)ondernemers, onze businesspartners. Op dit moment behoren wij tot een van de snelstgroeiende uitzendorganisaties in Nederland en daar kun jij bij aanhaken! De flexmarkt is en blijft de komende jaren een grote groeimarkt. Commerciële en ambitieuze talenten die met onze ondersteuning een eigen uitzendbureau willen opzetten, zien we dan ook graag komen.

SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN

Succesvol ondernemen lukt je niet alleen. Bij Carrière start je met onze hulp en ondersteuning een eigen kansrijke Carrière vestiging. Zelfstandig, maar met een professionele organisatie die achter je staat. Ondernemen bij Carrière betekent:

  • de vruchten plukken van je eigen inspanningen en daarmee je eigen inkomen bepalen.
  • deel uitmaken van een community met inspirerende, ondernemende en hardwerkende collega-ondernemers.
  • jezelf ontwikkelen tot een veelzijdig en creatieve uitzendondernemer en groeien als leider, adviseur, verkoper, HR-manager, coach en organisator.
  • nauwelijks administratieve rompslomp omdat Carrière de verantwoordelijkheid draagt voor werkgeverschap, (voor)financiering, fiscaliteit en aansprakelijkheid.
  • volop ondersteuning op het gebied van (corporate) marketing, sales van nationale klanten en IT.

Meer informatie over de mogelijkheden, voordelen en voorwaarden lees je in onze brochure.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Hoe word je businesspartner bij Carrière?

Zo'n kans als deze is niet voor iedereen weggelegd. We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau. Maar het belangrijkste is toch wel dat je gedreven, commercieel en ondernemend bent. Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling of in een commerciële functie? Daarmee krijg je een extra plus achter je naam. Bovendien helpt het je om sneller up-and-running te zijn.

Daarnaast ben je een zelfstarter, heb je discipline en ga je gericht op je doel af. Van netwerken, business geneneren, mensen voor je winnen en klant en kandidaat verbinden krijg je energie. Je brengt wat eigen kapitaal mee om de periode tot je eerste matches te overbruggen. Heb je een groot netwerk en kun je meteen tot zaken komen? Dan verdien je die investering snel terug.

Ervaring van businesspartner Duncan

Duncan Renses is businesspartner bij Carrière Uitzendbureau en deelt in deze video zijn ervaring met je.

JE EIGEN UITZENDBUREAU IN 6 STAPPEN

In 6 stappen helpen wij je bij een vliegende start als businesspartner. Omdat wij onderdeel zijn van Staffing Associates, het service center achter Carrière, maar ook HappyNurse en Career Factory, zal je hier kennis met ons maken. Daarin lichten wij nader toe wat het inhoudt om businesspartner te worden bij Carrière Uitzendbureau. Daarna lopen we samen de procedure door. Voordat je je eigen uitzendbureau opent start je met een gedegen inwerktraject via onze academy en loop je mee op een van onze vestigingen. Zo weet je zeker dat je begint met een goede basis.
in 6 stappen je uitzendbureau starten

KENNISMAKEN? 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat dan hieronder je gegevens achter. Onze recruiter Tilly neemt vervolgens telefonisch contact met je op. Je kunt haar natuurlijk ook zelf bellen of whatsappen via 06 - 15 57 27 14.

Ja, ik ontvang graag updates over ondernemen in de uitzendbranche

BLIJF OP DE HOOGTE OVER ONDERNEMEN IN DE UITZENDBRANCHE