Carrière Uitzendbureau is één van de snelstgroeiende, gespecialiseerde uitzendbureau's in de markt en heeft inmiddels ruim 35 vestigingen in Nederland. Carrière is een franchiseorganisatie, wat betekent dat onze vestigingen worden gerund door zelfstandig vestigingsmanagers, onze business partners. 

 

jouw eigen carrière

Een eigen uitzendbureau starten? Ondernemen in de uitzendbranche is een gouden zet. De flexmarkt  is een groeimarkt en Carrière is een van de snelstgroeiende uitzendorganisaties in Nederland en daar kun jij bij aanhaken. Commerciële en ambitieuze talenten die met onze ondersteuning een eigen uitzendbureau willen opzetten, zien we dan ook graag komen. Nieuwsgierig? Ontdek dan jouw kansen als uitzendondernemer bij Carrière! Lees hier meer over onze formule, download de brochure of bekijk de ervaringen van onze partners.

 

Samen succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen lukt je niet alleen. Bij Carrière start je, met hulp en ondersteuning van ons, een eigen kansrijke Carrière vestiging. Zelfstandig, maar met een professionele organisatie die achter je staat. Ondernemen met ons betekent:

  • De vruchten plukken van je eigen inspanningen en daarmee je eigen inkomen bepalen;
  • Deel uitmaken van een community met inspirerende, ondernemende en hardwerkende collega-ondernemers;
  • Jezelf ontwikkelen tot een veelzijdig en creatieve uitzendondernemer en groeien als leider, adviseur, verkoper, HR-manager, coach en organisator;
  • Nauwelijks administratieve rompslomp omdat Carrière de verantwoordelijkheid draagt voor werkgeverschap, (voor)financiering, fiscaliteit en aansprakelijkheid;
  • Volop ondersteuning op het gebied van marketing en IT. 

 

 
Bekijk hier het verhaal van business partner Nancy Spijker over ondernemen bij Carrière. Haar andere ervaringen deelt ze hier.

 

Voor wie?

Zo'n kans als deze is niet voor iedereen weggelegd. We vragen verstand van een van onze vakgebieden: productie, techniek, transport of logistiek. Ervaring in de arbeidsbemiddeling? Daarmee krijg je een extra plus achter je naam. Maar het belangrijkste is toch wel dat je gedreven, commercieel en ondernemend bent.

 

Je bent een zelfstarter, hebt discipline en gaat gericht op je doel af. Van netwerken, mensen voor je winnen en klant en kandidaat verbinden krijg je energie. Je brengt wat eigen kapitaal mee om de periode tot je eerste matches te overbruggen. Heb je een groot netwerk en kun je meteen tot zaken komen? Dan verdien je die investering snelterug.

   

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan naar onze infoavond op ons service center in Den Haag of volg onze online webinar. Geef je hier direct op.  Je kunt ook contact opnemen met onze recruiter Danielle Klas op 070-262 22 20 of businesspartner@carriere-uitzendbureau.nl

 

Kennismaken? Graag!

Voel je je aangesproken en denk je uit het juiste hout gesneden te zijn om hier samen met ons een succes van te maken? Laat dan hieronder je gegevens achter. Onze recruiter Danielle Klas neemt vervolgens telefonisch contact met je op om je meer informatie te geven en je vragen te beantwoorden. Als wij beide mogelijkheden zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Daarin lichten wij nader toe wat het inhoudt om business partner te worden bij Carrière Uitzendbureau. Daarna bepalen we samen de vervolgstappen. Een van deze vervolgstappen is het bespreken van jouw ondernemersplan en de financieen. Zo weet je zeker dat je met een stevige basis begint.

 

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.