Een eigen uitzendbureau starten? In het vakgebied en de regio die jij goed kent? Dat kan bij Carrière Uitzendbureau. Als franchiseorganisatie worden onze vestigingen gerund door zelfstandig (uitzend)ondernemers, onze business partners. Op dit moment behoren wij tot een van de snelstgroeiende uitzendorganisaties in Nederland en daar kun jij bij aanhaken! De flexmarkt is en blijft de komende jaren een grote groeimarkt. Commerciële en ambitieuze talenten die met onze ondersteuning een eigen uitzendbureau willen opzetten, zien we dan ook graag komen.

 

Nieuwsgierig? Ontdek dan jouw kansen als zelfstandig ondernemer bij Carrière. Lees hier meer over ondernemen of vraag hier de brochure aan.

 

Samen succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen lukt je niet alleen. Bij Carrière start je met onze hulp en ondersteuning een eigen kansrijke Carrière vestiging. Zelfstandig, maar met een professionele organisatie die achter je staat. Ondernemen bij Carrière betekent:

  • De vruchten plukken van je eigen inspanningen en daarmee je eigen inkomen bepalen;
  • Deel uitmaken van een community met inspirerende, ondernemende en hardwerkende collega-ondernemers;
  • Jezelf ontwikkelen tot een veelzijdig en creatieve uitzendondernemer en groeien als leider, adviseur, verkoper, HR-manager, coach en organisator;
  • Nauwelijks administratieve rompslomp omdat Carrière de verantwoordelijkheid draagt voor werkgeverschap, (voor)financiering, fiscaliteit en aansprakelijkheid;
  • Volop ondersteuning op het gebied van (corporate) marketing, sales van nationale klanten en IT.

 Meer informatie over de mogelijkheden, voordelen en voorwaarden lees je in onze brochure.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

 

Voor wie?

Zo'n kans als deze is niet voor iedereen weggelegd. We vragen je minimaal MBO werk- en denkniveau. Maar het belangrijkste is toch wel dat je gedreven, commercieel en ondernemend bent. Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling of in een commerciële functie? Daarmee krijg je een extra plus achter je naam. Bovendien helpt het je om sneller up-and-running te zijn.

Daarnaast ben je een zelfstarter, heb je discipline en ga je gericht op je doel af. Van netwerken, mensen voor je winnen en klant en kandidaat verbinden krijg je energie. Je brengt wat eigen kapitaal mee om de periode tot je eerste matches te overbruggen. Heb je een groot netwerk en kun je meteen tot zaken komen? Dan verdien je die investering snel terug.

 

In 6 stappen start jij je eigen uitzendbureau

In 6 stappen helpen wij je bij een vliegende start als uitzendondernemer. Omdat wij onderdeel zijn van Staffing Associates, het service center achter Carrière, maar ook HappyNurse en Career Factory, zal je hier kennis met ons maken. Daarin lichten wij nader toe wat het inhoudt om business partner te worden bij Carrière Uitzendbureau. Daarna lopen we samen de procedure door. Voordat je je eigen uitzendbureau opent start je met een gedegen inwerktraject via onze academy en loop je mee op een van onze vestigingen. Zo weet je zeker dat je begint met een goede basis.

procedure eigen uitzendbureau starten

Kennismaken? Graag!

Voel je je aangesproken en denk je uit het juiste hout gesneden te zijn om hier samen met ons een succes van te maken? Laat dan meteen je gegevens achter. Onze recruiter Kitty Heij neemt vervolgens telefonisch contact met je op om je meer informatie te geven en je vragen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook direct contact met haar opnemen via 06 - 15 31 47 97.

 

Graag alleen een 06 nummer invullen. (10 cijfers)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.