Postbus 30223   ▪   3001 DE   ▪   Rotterdam

OVER CARRIÈRE ROTTERDAM NOORD

Als vestigingsdirecteur van Carrière uitzendbureau Rotterdam-Noord is het mijn missie om waardevolle (tijdelijke) arbeidsrelaties tot stand te brengen tussen opdrachtgevers en kandidaten. Ik ga voor kwaliteit en besteed graag iets meer tijd om deze arbeidsrelaties ook te onderhouden. Luisteren en een open communicatie is hierin erg belangrijk. Deze missie en de manier waarop ik die wil vormgeven, is het gevolg van mijn opleiding, ontwikkeling en ervaring binnen het bedrijfsleven. Ik wil fungeren als motivator, inspirator en coach voor zowel de kandidaat als voor de opdrachtgever.

De uitzendbranche is een van de belangrijkste bolwerken in de economie. Om economische groei te behouden is er mankracht nodig. Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt en het steeds verder groeiende aanbod van vacatures vraagt een andere aanpak. De wereld is veranderd, kennis ligt op straat, concurrentie wordt harder en klanten mondiger. In die wereld moet het uitzendbureau zijn waar(de) verkopen. Door zich open op te stellen, de mens achter de job te laten zien, kennis te delen, zich duidelijk te positioneren en zijn toegevoegde waarde te laten zien, krijgt men het voor elkaar. Open en eerlijke communicatie helpt daarbij. Met scherpe, toegankelijke en persoonlijke adviezen, die leiden tot een duidelijke en prettige samenwerking van zowel de opdrachtgevers, als de kandidaat. In deze zal ik (maatwerk) begeleiding bieden en hoop ik een fijne samenwerking te kunnen creëren.

Contactpersonen

 

Neem contact met mij op

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord