De Baronie 54   ▪   2404 XG   ▪   Alphen aan den Rijn

Na jaren in de retail te hebben gewerkt en daar veel te hebben samengewerkt met diverse nationaliteiten en culturen, heb ik geleerd dat je je doelen enkel kan behalen als je een samenwerking hebt met een team waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Zonder een succesvol team wordt er niet efficiënt gedraaid en is de weg naar succes vele malen langer. Door te luisteren naar je teamleden en samen te werken behaal je de gewenste resultaten en dat elke dag met een glimlach. 

Ik zorg voor een goede match tussen de opdrachtgever en de kandidaat, zodat beide partijen kunnen groeien en hun eigen doelstellingen kunnen behalen. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste match de persoonlijke groei van een kandidaat stimuleert. En hierdoor zal uiteindelijk een win-win-situatie ontstaan.

Door te investeren in kwaliteit en persoonlijke aandacht onderscheid ik mij. Bij Carrière Hoofddorp zijn kandidaten geen nummer. Kwaliteit boven kwantiteit. Ik help bedrijven te ontzorgen in een tijd van krapte op de arbeidsmark. Zodat zij kunnen groeien naar hun doelstellingen.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer weten over hoe onze samenwerking tot stand kan worden gebracht? Neem dan gerust contact met mij op.

Contactpersoon

 

Neem contact met mij op

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord