Koninginnegracht 35   ▪   2514 AC   ▪   Den Haag

Over Carrière Den Haag

 

Wij werken met 3 enthousiaste, gezellige dames elke dag hard aan het maken van dé perfecte match. Een goede samenwerking staat bij ons centraal! Dit uit zich niet alleen in de samenwerking onderling, maar ook vinden wij een goede samenwerking met de klant en kandidaat erg belangrijk. De vestiging bestaat inmiddels al een aantal jaar, en wordt met veel plezier gerund door franchisenemer Claudia. Wat we vooral belangrijk vinden is dat de mensen die hier komen zich op hun gemak voelen. Niks is natuurlijk zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. Dit maakt dat het werk elke dag anders is. Onze vestiging legt de focus op bouw, techniek en callcenterwerk. Doorlopend zijn wij op zoek naar gemotiveerd schoonmaakpersoneel en technisch talent.

Onze ambitie is om de komende jaren hard te gaan groeien, maar aan de andere kant wel stil te staan bij wat we al hebben bereikt. Realistische doelen stellen om te kunnen gaan groeien naar een grotere vestiging, en meer naamsbekendheid in de regio. Hoe we dit gaan doen? We houden de markt goed in de gaten, proberen in te spelen op de veranderende behoefte van de klant en staan open voor nieuwe samenwerkingen. De arbeidsmarkt wordt krapper. Er zijn geen snelle, oppervlakkige oplossingen meer. Dus moet je als ondernemer een stap extra zetten. Dat is precies wat ons bij Carrière anders maakt. Als ondernemer ben je altijd bezig en ga je voor het beste resultaat!

Volg de avonturen van onze vestiging op ons YouTube kanaal!

Contactpersonen

 

Neem contact met mij op

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord